2016 da gelmeye başlayan 5 inc ekranlar destekliyor hocam bildiğim kadarı ile
Arkadaşlar polo 6c1 kasanın standart composition color ekranı geri görüş kamerası destekliyormus. Çok tuhafima gitti bu nasıl oluyor bizim ekranlar neden desteklemiyor da Çinden ekran getirmek zorunda kalıyoruz [emoji36]
Bu konuda bilgisi olan varmı?
Haber bekliyorum hocam Teşekkürler. Eğer kamera bizim ekranlara olursa aliexpress ten ekranı boşuna almış olacam [emoji19]Dun forumdan bir arkadastan geri gomus kamerasi aldim ve aracim 2016 yeni tip 5 inc ekran var,haftaici firsat bulursam kamerayi taktiracagim.Sonucu yazarim.
Hocam 2014 model bizim araç. Orjinal 5" ekranda bağlamama ve kodlamasını yapmama rağmen çalışmıyor. 2016 modellerde olabilir Yusuf Abinin dediği gibi.Haber bekliyorum hocam Teşekkürler. Eğer kamera bizim ekranlara olursa aliexpress ten ekranı boşuna almış olacam
Bizimki 2015 ama 2016 trafik çıkışlı yırtarmıyız acaba [emoji23]Hocam 2014 model bizim araç. Orjinal 5" ekranda bağlamama ve kodlamasını yapmama rağmen çalışmıyor. 2016 modellerde olabilir Yusuf Abinin dediği gibi.
Bluetoth var mı hocam. Var ise olur. Denemek lazım.Bizimki 2015 ama 2016 trafik çıkışlı yırtarmıyız acaba [emoji23]
Arka yüzünde MIB2 yazıyor Sizinkide MIB2 mi hocam
Var hocam saklama gözünde usb bağlantısı da varBluetoth var mı hocam. Var ise olur. Denemek lazım.
Sizin araç çok yüksek ihtimalle uyumlu hocam.Var hocam saklama gözünde usb bağlantısı da var
Sağolasın hocam ilk fırsatta deneyeceğim tabi ilk önce kodlama yapabilecek yer bulmak lazımSizin araç çok yüksek ihtimalle uyumlu hocam.
İstanbula yolunuz düşerse beklerimSağolasın hocam ilk fırsatta deneyeceğim tabi ilk önce kodlama yapabilecek yer bulmak lazım)