5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

@oryx hocam bilgilendirme için teşekkür ederim ilanı kaldırdım. Polonun vidalı olduğunu bilmiyordum. Peki bu teyp hangi araçlara uyar?

Hareket halinde Google maps bu şekilde çalışıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaslar bende bir sorun oldu bakindim ama goremedim, telefon degistirdim ip'dan iphoneye.Kac kere silip tekrar yuklememe, ragmen biri aradiginda ekran bazilarinda isim cikiyor bazilarinda telefonda kayitli olmasina ragmen ekranda numara yaziyor.Boyle bir sorun yasayam varmi acaba

Arkadaslar bende bir sorun oldu bakindim ama goremedim, telefon degistirdim ip'dan iphoneye.Kac kere silip tekrar yuklememe, ragmen biri aradiginda ekran bazilarinda isim cikiyor bazilarinda telefonda kayitli olmasina ragmen ekranda numara yaziyor.Boyle bir sorun yasayam varmi acaba
Eski iphone ile yeni iphone un cihaz adlari ayniysa yapabilir
Ornegin mehmet's iphone gibi ikisi de

Hocam cihaz 1000 numara destekliyor. Daha fazla kayıtlı numaranız var ise ondan olabilir.
Abi tam 817 numara var ya bayağı baktım eşitlerken numaraları hatta sildim cihazdan komple rehberi elimle geri senkronize ettim falan nafile.Bir format atıyım ben en iyisi bir onu denemedim

Bende bu sorunla karşılaşmıştım hatta Bayram tatilini bu konuya yoğunlaşarak geçirdim Rehberi komple sildim tek tek tekrar girdim falan. Şu şekilde çözüm buldum arama gelince isim görünmeyen numarayı son aramalardan yeni kişi olarak kayıt edince görünmeye başladı teyp ekranın da. Misal air arkadaşı arıyorum telefondan teyp ekranın da ismi çıkmıyor numarası çıkıyordu hemen kapatıp rehberden siliyorum son aramalar kısmına gelip oradan yeni kişi olarak tekrar kayıt ettiğimde numarası görünmeye başlıyor. Bir deneyin isteseniz. 

Ben hala teyp ekranına sık kullanılanları ekleyemedim yani ekliyorum sabah baktığımda siliniyor. İcloude falan komple silmiştim oldu sandım bi ara ama olmamış.

Tesekkur ettim bugun format falan attim duzelmedi ama sunu fark ettim gozukmeyen numaralar icloud ve gmaile bagli olarak gozukuyor

IMG_1228.PNG.jpg

Bagli kisiler kisminda birsey yazmayanlar ise ekranda cikiyor,bunlarida degistirip deneyim yarinIMG_1229.PNG.jpg

Evet olurda "iphonede rehber sorunu , Arayanin  Mfa da gozukmemesi " sorunu yasayan olursa 1 numara hesaba bagli ise olmuyor , gmail rehberini kaldirdim sorun duzeldi herkes cikiyor artik :)

LG G4 ile mirrorlink deneyen var mı 
G4 de yok ya da ben bulamadım

Geri
Üst Alt