Sadece tiguan olabilir hocam.@oryx hocam bilgilendirme için teşekkür ederim ilanı kaldırdım. Polonun vidalı olduğunu bilmiyordum. Peki bu teyp hangi araçlara uyar?
Hocam benim Xperia Z1 de tüm ekran direk geliyor zaten ama navigasyonu denememiştim, yarın onu da bir deneyeyim. Teşekkürler.@fcsrn Hocam yukarıda link vermiştim. Orada anlatılan şekilde yaptım. LG mirrordrive kurdum samsung telefona bağlanınca direkt tüm ekran geldi. Video çekebilirsem eklerim.
Eski iphone ile yeni iphone un cihaz adlari ayniysa yapabilirArkadaslar bende bir sorun oldu bakindim ama goremedim, telefon degistirdim ip'dan iphoneye.Kac kere silip tekrar yuklememe, ragmen biri aradiginda ekran bazilarinda isim cikiyor bazilarinda telefonda kayitli olmasina ragmen ekranda numara yaziyor.Boyle bir sorun yasayam varmi acaba
Tum telefonlari kaldirdim ya, yarin birde reset atiyim onu yapmayi unutmustumEski iphone ile yeni iphone un cihaz adlari ayniysa yapabilir
Ornegin mehmet's iphone gibi ikisi de
Hocam cihaz 1000 numara destekliyor. Daha fazla kayıtlı numaranız var ise ondan olabilir.Tum telefonlari kaldirdim ya, yarin birde reset atiyim onu yapmayi unutmustum
Abi tam 817 numara var ya bayağı baktım eşitlerken numaraları hatta sildim cihazdan komple rehberi elimle geri senkronize ettim falan nafile.Bir format atıyım ben en iyisi bir onu denemedimHocam cihaz 1000 numara destekliyor. Daha fazla kayıtlı numaranız var ise ondan olabilir.
G4 de yok ya da ben bulamadımLG G4 ile mirrorlink deneyen var mı