5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

@fcsrn Çok sağol hocam, bu teyp için yapılacakları ilk baştaki mesaja toparlasak ya, benzer durumda , yeni alanlar için vs. iş görür

Arkadaşlar dün bende mirrorlink çalıştırdım arkadaşın telefonu ile (sony z3). Hareket halinde kesti, onu  disinda video çok takılarak oynuyo, herşeyi yaptım ama dediğim gibi 10 km yi geçince kesiyo. Bunu hareket halinde çalıştıran video atan bi arkadaş vardı, nasıl yaptı acaba?? 

Hareket halinde video

Geçmiş mesajlarımda linki var hocam samsung telefonlarda nasıl yapıldığının.

@yusuf Hocam haftasonu bakım için servise gideceğim, tanıdık vasıtası ile arakadaş var. Hareket halinde mirrorlink olayını serviste arkadaş açabilir mi? Açabilirse hangi koddan yapılıyor bu işlem?

[mention=2]yusuf[/mention] Hocam haftasonu bakım için servise gideceğim, tanıdık vasıtası ile arakadaş var. Hareket halinde mirrorlink olayını serviste arkadaş açabilir mi? Açabilirse hangi koddan yapılıyor bu işlem?
Benim bildiğim sadece vag can pro kablosu ile açıldığı yönünde

Aracımda eski nesil ekran boyutu 5 inçlik olan cihaz mevcut, yeni bir medya cihazı taktırmayı düşünüyorum da hangisini almamı önerirsiniz 5 inç mib2 mi yoksa 6.5 olanını mı alayım? 

Not: Aracım en boşundan bir comfortline :)  

Ses kalitesi, eksik menüler vs olarak eski 5 inçlik cihazı aratır mı diye düşünmüyor değilim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aracımda eski nesil ekran boyutu 5 inçlik olan cihaz mevcut, yeni bir medya cihazı taktırmayı düşünüyorum da hangisini almamı önerirsiniz 5 inç mib2 mi yoksa 6.5 olanını mı alayım? 
Not: Aracım en boşundan bir comfortline [emoji4] 
Ses kalitesi, eksik menüler vs olarak eski 5 inçlik cihazı aratır mı diye düşünmüyor değilim.
5 inc cihazı arayacaginizi düşünmem hocam. İmkan varsa 6.5 alın derim. 6.5 en büyük artısı sesli komut tuşu siriyi aktif ediyor.
Cihaz almadan önce benimle iletişime geçin hocam.

Not: Aracım en boşundan bir comfortline :)  

Hocam her üçünü de kullanmış biri olarak, 6.5" olanı alın. 

5" çinli ekranın ses kalitesi vasat, en iyisi tabi ki orjinal olan ama 6.5" de kötü değil. 5" olan baya kötüydü açıkcası. 

Hocam her üçünü de kullanmış biri olarak, 6.5" olanı alın. 

5" çinli ekranın ses kalitesi vasat, en iyisi tabi ki orjinal olan ama 6.5" de kötü değil. 5" olan baya kötüydü açıkcası. 
Comfortline araçlarda standart gelen 5 inç bluetoothsuz cihaz ve 6.5 çinden gelen cihazı ses kalitesi olarak karşılaştırırsak sonuç nasıl olur peki :)

Comfortline araçlarda standart gelen 5 inç bluetoothsuz cihaz ve 6.5 çinden gelen cihazı ses kalitesi olarak karşılaştırırsak sonuç nasıl olur peki [emoji4]
Benim kulak farkı anlamadi. Geçen ses sistemi yapmış bir arkadaşın araca taktık. O da fark yok dedi.

Geri
Üst Alt