Var hocam aslında[mention=22]fcsrn[/mention] Çok sağol hocam, bu teyp için yapılacakları ilk baştaki mesaja toparlasak ya, benzer durumda , yeni alanlar için vs. iş görür
Sony için var mı çözümü Hocam.Geçmiş mesajlarımda linki var hocam samsung telefonlarda nasıl yapıldığının.
Benim bildiğim sadece vag can pro kablosu ile açıldığı yönünde[mention=2]yusuf[/mention] Hocam haftasonu bakım için servise gideceğim, tanıdık vasıtası ile arakadaş var. Hareket halinde mirrorlink olayını serviste arkadaş açabilir mi? Açabilirse hangi koddan yapılıyor bu işlem?
servisteki vag ilede açılıyor diye düşünmüştüm sağolasınız.Benim bildiğim sadece vag can pro kablosu ile açıldığı yönünde
5 inc cihazı arayacaginizi düşünmem hocam. İmkan varsa 6.5 alın derim. 6.5 en büyük artısı sesli komut tuşu siriyi aktif ediyor.Aracımda eski nesil ekran boyutu 5 inçlik olan cihaz mevcut, yeni bir medya cihazı taktırmayı düşünüyorum da hangisini almamı önerirsiniz 5 inç mib2 mi yoksa 6.5 olanını mı alayım?
Not: Aracım en boşundan bir comfortline [emoji4]
Ses kalitesi, eksik menüler vs olarak eski 5 inçlik cihazı aratır mı diye düşünmüyor değilim.
Hocam her üçünü de kullanmış biri olarak, 6.5" olanı alın.Aracımda eski nesil ekran boyutu 5 inçlik olan cihaz mevcut, yeni bir medya cihazı taktırmayı düşünüyorum da hangisini almamı önerirsiniz 5 inç mib2 mi yoksa 6.5 olanını mı alayım?
Not: Aracım en boşundan bir comfortline
Ses kalitesi, eksik menüler vs olarak eski 5 inçlik cihazı aratır mı diye düşünmüyor değilim.
Comfortline araçlarda standart gelen 5 inç bluetoothsuz cihaz ve 6.5 çinden gelen cihazı ses kalitesi olarak karşılaştırırsak sonuç nasıl olur pekiHocam her üçünü de kullanmış biri olarak, 6.5" olanı alın.
5" çinli ekranın ses kalitesi vasat, en iyisi tabi ki orjinal olan ama 6.5" de kötü değil. 5" olan baya kötüydü açıkcası.
Benim kulak farkı anlamadi. Geçen ses sistemi yapmış bir arkadaşın araca taktık. O da fark yok dedi.Comfortline araçlarda standart gelen 5 inç bluetoothsuz cihaz ve 6.5 çinden gelen cihazı ses kalitesi olarak karşılaştırırsak sonuç nasıl olur peki [emoji4]
Yusuf Abinin dediği gibi fark yok gibi bir şey.Comfortline araçlarda standart gelen 5 inç bluetoothsuz cihaz ve 6.5 çinden gelen cihazı ses kalitesi olarak karşılaştırırsak sonuç nasıl olur peki