5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Merhaba herkese. Aracım 2014 highline 5.8 ich torpidoda ünitesi olan cihazım var. 2016 highlinedan çıkma 6.5 inch sadece ekran çerçeve aldım şuan kargoda. Bunun çalışmama gibi bi durumu olabilir mi? Cevaplar için tşk ederim. 
Çalışabilir hocam. Merakla bekliyorum. Onun koruması olmaması lazım

İnş çalışır. Eski forumlarda component protection active uyarısı alan bi arkadaş olmuş sanırım. Bluetooth falan kullanabilirim inş çünkü ana ünitem var sonuçta altyapısı var. Yardımcı olursanız sevinirim

[mention=2365]TASKIN52[/mention] Hocam programlar yerine direk yüksek kaliteli müzikleri seçin dinlerken yada indirirken, Çünkü müziğin temeldeki ses kalitesini sonradan arttırmak ile temelde yüksek kalite dinlemek arasında fark vardır. Bu şekilde de denemenizi tavsiye ederim.
Yüksek kalitede indirme imkanım olanlar için dediğiniz gibi yapıyorum hocam. Ama yüksek kalitede olmayanlar için programla oynayınca az da olsa fark oluyor

Hocam çok sağolun yanıt için, bu parça kalitesini yükselten programlardan önerebileceğiniz var mıdır? Benim ünite orijinal 5 inc değil, Çinden alınan 5 inc mirror linkli ünite.Yani wav uzantılı dosyalarda problem olmayacak.
f62e792fb6cb86a23dbe738d7a0c3b7d.jpg

69d474b8b886303809fee1a41c2f3539.jpg

Buda ayni iki parça arasındaki fark
8607a4b7738a1e1e5f7eea3cc8e4796e.jpg
2be306bf788afb70c6d750d727a125fc.jpg

Youtube'dan ekran sökme videolarına baktım. Ekranı sökerken, çerçeveyi çıkardıktan sonra ekranın 4 tarafındaki küçük boşluklara ekranı çekmek için 4 tane anahtar tarzı şeylerden sokup ekranı çekiyorlar. O şeyler olmadan elimizle sökemez miyiz ? @fcsrn

Youtube'dan ekran sökme videolarına baktım. Ekranı sökerken, çerçeveyi çıkardıktan sonra ekranın 4 tarafındaki küçük boşluklara ekranı çekmek için 4 tane anahtar tarzı şeylerden sokup ekranı çekiyorlar. O şeyler olmadan elimizle sökemez miyiz ? [mention=22]fcsrn[/mention]
Törpü ile tek tek aynı işlem yapılıyor hocam.

Youtube'dan ekran sökme videolarına baktım. Ekranı sökerken, çerçeveyi çıkardıktan sonra ekranın 4 tarafındaki küçük boşluklara ekranı çekmek için 4 tane anahtar tarzı şeylerden sokup ekranı çekiyorlar. O şeyler olmadan elimizle sökemez miyiz ? @fcsrn
Yusuf Abinin dediği gibi bayanların kullandığı törpü ile yapabilirsiniz Hocam o işlemi tek tek. 

Sol açılı usb kablo ve telefon tutucu aldım daha dekoratif oldu mirrorlink kullanımı için.

Cevap icin tesekkur ler hocam.Samsungun mirrorlink olan her telefonu uyumlu degilmidir yani. Samsung a5 (2016-2017), a7, c5 vs. S serisi biraz pahali kaldigindan daha uygun bisey bulmaya calisiyorum :mad:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap icin tesekkur ler hocam.Samsungun mirrorlink olan her telefonu uyumlu degilmidir yani. Samsung a5 (2016-2017), a7, c5 vs. S serisi biraz pahali kaldigindan daha uygun bisey bulmaya calisiyorum:mad:
A serileri de uyumlu diye biliyorum.

Geri
Üst Alt