Htc bizim cihazlar ile uyumsuz. Ben kullanamadımBen HTC tavsiye ederiz m bütün modellerinde MirrorLink var.
S6 ile kullandım. Nasıl bir sorun ile karşılaşıyorsunuz.S6 edge de çalıştıramıyorum ben mirrorlink i
Samsung storeda car mode diye bir uygulama var onu indirip kurun hocam.[mention=2]yusuf[/mention] hocam şu programları indirip kurdum bağlayınca çalışmaya en yakın olan Sygic idi ki oda araç ekranında belirdi sadece diğerlerini açamadım, download carmode stub diyip kalıyor
/monthly_2017_03/Screenshot_20170312-135103.thumb.png.689ff30212e4e5938830ec4a34d6d102.png
merhaba sizden ricam bu patrickle benim icin gorusebilirmisiniz benim ingilizcem maalesef cok kotu ben ona 2 gun once 5 inc icin siparis verdim 6.5 olanini yeni gordum kargo daha yola cikmamistir dusincesiyle bana 5 incligi iptal ettirip 6.5 inclik olanigonderrbilirmiacaba
hocam siz kendiniz sipariş vermiş olduğunuz site üzerinden edebilirsiniz zaten eğer kargo yola çıkmadıysa.siteye yeni uye oldum bende 5 inclik olandan siparis verdim ama 6.5 inclik olan cihaz daha sik duruyor ve daha fonksiyonlu gibi erken davranmisiz sanki simdi yola cikmamistir diye dusunuyorum bu patrick denen kisiye bunu nasil anlatabiliriz 6.5 inclik cihazi alsak cok iyi olurdu yardimci olacak olan arkadas lar varsa lutfen acil bu patrickle benim cihazi 6.5 inc gondermesini isticem
nasil edebilirim ki iletisim falan hep ingilizce ben turkve yazsam bile nasil anlayacaklar bir yolu varsa ogretin lutfen deminden beri ugrasiyorumhocam siz kendiniz sipariş vermiş olduğunuz site üzerinden edebilirsiniz zaten eğer kargo yola çıkmadıysa.
nasil edebilirim ki iletisim falan hep ingilizce ben turkve yazsam bile nasil anlayacaklar bir yolu varsa ogretin lutfen deminden beri ugrasiyorumhocam siz kendiniz sipariş vermiş olduğunuz site üzerinden edebilirsiniz zaten eğer kargo yola çıkmadıysa.