5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

A5 ve a7 de mirrolink var ama bizim cihazlarla uyum sorunu varmidir yok mudur.Ona göre almayı düşünüyorum

Ben HTC tavsiye ederim bütün modellerinde MirrorLink var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
S6 edge de çalıştıramıyorum ben mirrorlink i  :000049-medium:

S6 edge de çalıştıramıyorum ben mirrorlink i 
S6 ile kullandım. Nasıl bir sorun ile karşılaşıyorsunuz.

@yusuf hocam şu programları indirip kurdum bağlayınca çalışmaya en yakın olan Sygic idi ki oda araç ekranında belirdi sadece diğerlerini açamadım, download carmode stub diyip kalıyor

Screenshot_20170312-135103.png

[mention=2]yusuf[/mention] hocam şu programları indirip kurdum bağlayınca çalışmaya en yakın olan Sygic idi ki oda araç ekranında belirdi sadece diğerlerini açamadım, download carmode stub diyip kalıyor
/monthly_2017_03/Screenshot_20170312-135103.thumb.png.689ff30212e4e5938830ec4a34d6d102.png
Samsung storeda car mode diye bir uygulama var onu indirip kurun hocam.

Tamamdır @yusuf hocam indirdim akşam deneyip sonucu paylaşırım teşekkür ederim :)  

siteye yeni uye oldum bende 5 inclik olandan siparis verdim ama 6.5 inclik olan cihaz daha sik duruyor ve daha fonksiyonlu gibi erken davranmisiz sanki simdi yola cikmamistir diye dusunuyorum bu patrick denen kisiye bunu nasil anlatabiliriz 6.5 inclik cihazi alsak cok iyi olurdu yardimci olacak olan arkadas lar varsa lutfen acil bu patrickle benim cihazi 6.5 inc gondermesini isticem

Hocam, konuşmaları ekliyorum aşağıya. 

merhaba sizden ricam bu patrickle benim icin gorusebilirmisiniz benim ingilizcem maalesef cok kotu ben ona 2 gun once 5 inc icin siparis verdim 6.5 olanini yeni gordum kargo daha yola cikmamistir dusincesiyle bana 5 incligi iptal ettirip 6.5 inclik olanigonderrbilirmiacaba

siteye yeni uye oldum bende 5 inclik olandan siparis verdim ama 6.5 inclik olan cihaz daha sik duruyor ve daha fonksiyonlu gibi erken davranmisiz sanki simdi yola cikmamistir diye dusunuyorum bu patrick denen kisiye bunu nasil anlatabiliriz 6.5 inclik cihazi alsak cok iyi olurdu yardimci olacak olan arkadas lar varsa lutfen acil bu patrickle benim cihazi 6.5 inc gondermesini isticem
hocam siz kendiniz sipariş vermiş olduğunuz site üzerinden edebilirsiniz zaten eğer kargo yola çıkmadıysa.

@yusuf hocam bugün deneyebildim mirrorlink i çalıştı samsung un app si ile google haritalar gözükmedi navi olarak ne kullanmak lazım? birde hareket halinde video oynatmayı nasıl açabiliyoruz?

hocam siz kendiniz sipariş vermiş olduğunuz site üzerinden edebilirsiniz zaten eğer kargo yola çıkmadıysa.
nasil edebilirim ki iletisim falan hep ingilizce ben turkve yazsam bile nasil anlayacaklar bir yolu varsa ogretin lutfen deminden beri ugrasiyorum

nasil edebilirim ki iletisim falan hep ingilizce ben turkve yazsam bile nasil anlayacaklar bir yolu varsa ogretin lutfen deminden beri ugrasiyorum

biraz ugrasinca iptal ettim amaiptal ederken bi uyari verdi yinede okeyledim ama insallah sikinti cikmaz galiba bankaya transferi konusunda geri odeme gecikebilir gibi bi yazi olabilir iptal edildikten sonra siparislerim bolumunde soyle bi yazi vardi hatirlatma olarak the buyer has cancelled this order diye aciklayacak biri olursa sevinirim siparisiniz iptal mi edildi gibi bisey galiba

Geri
Üst Alt