5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Araçta yaptığın en güzel değişiklerden bir tanesi. Uygulamayı düşünenler fazla düşünmesin :)

1. Park sensoru için odis kablosu ile kodlama gerekir.
2. Cihazın dili türkçe olmaz. Sadece kadran ortasındaki ekran olabilir.
3. Kargo ile 110$ civarı oluyor.
4. Telefon tuşu ve tuş takımı komple çalışmayabilir.
5. Evet.
Hocam nasıl yani telefon tuş takımı  çalışmayabilir? Benim aracımda fabrikasyon hız sabitleyici olduğu için highline lardaki direksiyon tuşları var. tam almaya karar vermiştim ama çalışmıyorsa vazgeçeyim hemen. bu arada alacağımız linki atar mısınız? ben adana mersin civarındayım kodlamada vs yardımcı olabilecek arkaadaş var mı burada acaba?

5 inçlik olan yeni medya ünitesini 1 ay kullandım Daha sonra servise giderken sıkıntı yaşamamak için geri çıkardım kutusuna koydum o günden beri tekrar bağlamaya Usendim tam bağlamaya ve geri görüş kamerasını taktirmaya niyetlendim bu sefer geri görüş kamerası takacak yer bulamadım çok araştırma vaktim de olmadı tabi is durumundan dolayi. Görünen o ki ben bu kamerayı takacak yer bakmaya fırsat bulamam
cihazı ilana koycam arkadaşlar. Almak isteyen varsa benle irtibat kurabilir henüz ilana koymadım ilk forumda duyurmak istedim ilgilenen varsa kar falan yapma amacım yok uygun fiyata kablosuyla birlikte verecem

5 inçlik olan yeni medya ünitesini 1 ay kullandım Daha sonra servise giderken sıkıntı yaşamamak için geri çıkardım kutusuna koydum o günden beri tekrar bağlamaya Usendim tam bağlamaya ve geri görüş kamerasını taktirmaya niyetlendim bu sefer geri görüş kamerası takacak yer bulamadım çok araştırma vaktim de olmadı tabi is durumundan dolayi. Görünen o ki ben bu kamerayı takacak yer bakmaya fırsat bulamam
cihazı ilana koycam arkadaşlar. Almak isteyen varsa benle irtibat kurabilir henüz ilana koymadım ilk forumda duyurmak istedim ilgilenen varsa kar falan yapma amacım yok uygun fiyata kablosuyla birlikte verecem
Sadece kameramı satılık yoksa multimedyayla birliktemi satılık ?

Arkadaşlar merhaba,

OPC görselinde çıkan araç resmini vag ile yada varsa başka bir yöntemle değiştirmek mümkün müdür acaba? Örneğin benim 6,5 " ünitede golf7 resmi çıkıyor görsel park ekranında, bunu passat olarak değiştirmek istiyorum.Bir iki yabancı forumda konusu geçmiş ama net bir bilgi verilmemiş. RCD510 da bu görsel değiştirilebiliyormuş.Öyleyse RCD330 da da yapılabilir diye düşünüyorum ama nereden yapılabilir bilmiyorum.

IMG_0421.thumb.jpg.3017f72cf0105b967be1e56e97084ee2.jpg

Free-Shipping-RCD330-RCD330G-Plus-6-5-MIB-UI-Radio-RCD510-RCN210-For-Golf-5-6.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar merhaba,
OPC görselinde çıkan araç resmini vag ile yada varsa başka bir yöntemle değiştirmek mümkün müdür acaba? Örneğin benim 6,5 " ünitede golf7 resmi çıkıyor görsel park ekranında, bunu passat olarak değiştirmek istiyorum.Bir iki yabancı forumda konusu geçmiş ama net bir bilgi verilmemiş. RCD510 da bu görsel değiştirilebiliyormuş.Öyleyse RCD330 da da yapılabilir diye düşünüyorum ama nereden yapılabilir bilmiyorum.

/monthly_2017_03/IMG_0421.thumb.jpg.3017f72cf0105b967be1e56e97084ee2.jpg.41053d659a46e2c6a370bbbc0007b06c.jpg
/monthly_2017_03/Free-Shipping-RCD330-RCD330G-Plus-6-5-MIB-UI-Radio-RCD510-RCN210-For-Golf-5-6.jpg.e4044f5243e250181070f244362b8546.jpg
Byte 1 de 75 ya da 74 yazıyordur. Onu 84 yaparsanız passat olacaktır.

Ben de samsung a5 ile mirrolinki çalıştırdım. google maps ve videolar hareket halinde de çalışıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet hocam byte 1 olması lazım. Numaranızı yollarsanız ordan görüşebiliriz.
yusuf hocam size birkaç soru sorabilir miyim? sordum bile; yeni golf highline ların üzerinde gelen 6.5 inçlik ekran ve ünite buldum çerçevesi ile birlikte almayı düşünüyorum. 2013 comfortline a takılabilir mi? ne gibi malzemeler gerekli. kablo lazımsa bulunur mu fiyatı nedir? torpidodaki yuvayı almasak da uydurmaya çalışsak olur mu? kodlama ile  tüm özellikleri kullanılabilir mi? 

yusuf hocam size birkaç soru sorabilir miyim? sordum bile; yeni golf highline ların üzerinde gelen 6.5 inçlik ekran ve ünite buldum çerçevesi ile birlikte almayı düşünüyorum. 2013 comfortline a takılabilir mi? ne gibi malzemeler gerekli. kablo lazımsa bulunur mu fiyatı nedir? torpidodaki yuvayı almasak da uydurmaya çalışsak olur mu? kodlama ile  tüm özellikleri kullanılabilir mi? 
Hocam apo ustaya her sorusumda alma dedi bana. Bluetoth aktif edilememe sorunları oluyormuş. Bu cihazı almak daha makul bence.

Geri
Üst Alt