5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Merhabalar ;
Aranıza yeni katılmış biri olarak yazıyorum.
Istanbul Avcılar da ikamet etmekteyim.is gereği cok sık çin e gittiğimden ve forumu takip ettiğimden bu hafta dönerken şu 6.5 inch mib 2 sisteminden yanımda getiricem,50 dolara maliyeti olacak.
Bu üniteyi comfortline daki ekranla değiştireceğim.
Peki bu değişim işlemini nerede, ne kadar a yaptırabilirim?
Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler 
Hocam numaranızı yollayın müsait zamanda yardımcı olurum.

Konya da olup da bana yardımcı olabilecek varsa bu 6.5 inçlik teybin montajında ben de almayı düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba 

6.5 inch Çin malı medya cihazında Bluetooth üzerinden Spotify da müzik dinlerken şarkıyı ileri sarmak istediğimde örneğin 10. Saniyeden 30. Saniyeye almak istediğimde "function is not available"uyarısı veriyor.

Bu herkeste mi böyle yoksa bi sıkıntımı var @yusuf

Arkadaşlar merhaba 

6.5 inch Çin malı medya cihazında Bluetooth üzerinden Spotify da müzik dinlerken şarkıyı ileri sarmak istediğimde örneğin 10. Saniyeden 30. Saniyeye almak istediğimde "function is not available"uyarısı veriyor.

5" de bu şekilde hata veriyor. App kaynaklı sanıyorum. 

Arkadaşlar merhaba 

Bende de aynı şekilde. Spotify yok ama normal müzik çalarkende(bluetoothdan) ileri geri sarmaya izin vermiyor. 

Arkadaşlar merhaba 
Bu herkeste mi böyle yoksa bi sıkıntımı var [mention=2]yusuf[/mention]
Apple music ile böyle bir sorun yok. Spotify uygulamasının sorunu bu

Bu ekranların 8'' olanı çıksa çok iyi olur. Tiguan'cılar da bayağı faydalanır.

Arkadaşlar bir passat kullanıcısı olarak benimde bir sorum olacak. Bende daha önce bu ürünü alıp montajını yaptım. Kameram daha yeni geldi onu takınca cihazda herhangi bir değişiklik olmadı. Kamerayı dışarda denedim sorun yok fakat geri vitese takınca direk olarak eskisi gibi optik park sistemi devreye giriyor ve park çizgileri çıkıyor. Herhangi bir görüntü alamadım. park sensörü olan arkadaşların başına böyle bir olay geldi mi acaba? Kodlama yapılması gerekiyor galiba. kablo yolda. Adım adım hangi sıralamayla kodlama yapabileceğimi yazabilecek arkadaşlar peşin peşin hayır duasını alır :D  çok teşekkür ederim şimdiden. 

Arkadaşlar bir passat kullanıcısı olarak benimde bir sorum olacak. Bende daha önce bu ürünü alıp montajını yaptım. Kameram daha yeni geldi onu takınca cihazda herhangi bir değişiklik olmadı. Kamerayı dışarda denedim sorun yok fakat geri vitese takınca direk olarak eskisi gibi optik park sistemi devreye giriyor ve park çizgileri çıkıyor. Herhangi bir görüntü alamadım. park sensörü olan arkadaşların başına böyle bir olay geldi mi acaba? Kodlama yapılması gerekiyor galiba. kablo yolda. Adım adım hangi sıralamayla kodlama yapabileceğimi yazabilecek arkadaşlar peşin peşin hayır duasını alır [emoji3] çok teşekkür ederim şimdiden. 
5f byte 19 bit 4 işaretli olmalı. Lakin sensor ve kamera bir arada görünmüyor. O yüzden sensor varsa kamera takmanizi önermem.

Merhabalar bende yukardaki ürünü Patrikten alan TR'de  ilk kişiyim sanırım :)  Ancak ne montajını nede ilerleyen saflarını becerebilecekmiyim bilmiyorum.İstanbuldaki arkadaşlardan hertürlü yardıma talibim :)  yardımlarınız ricası ile    (aracım 2013 comfortline)

Merhaba, bu 6.5 inch lik ekranda orjinal 5'' lik gibi ön sensör duvara yaklaşınca kendiliğinden otomatik açılıyor mu ?

Geri
Üst Alt