5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

hocam teşekkürler. 1500 tl yi gözden çıkarmıştım ama madem öyle naapalım.
Hocam 1500 oraya 500 en az montaja gider. Hiç gerek yok o parayı vermeye. Çok niyeti bozarsanız discover pro 6.000tl ye herşey dahil takıyor apo usta

Hocam 1500 oraya 500 en az montaja gider. Hiç gerek yok o parayı vermeye. Çok niyeti bozarsanız discover pro 6.000tl ye herşey dahil takıyor apo usta
Hocam tekrar teşekkürler. Son olarak buradan alayım mı? https://tr.aliexpress.com/item/Car-Radio-6-5-inch-MIB-USB-SD-bluetooth-For-VW-Golf-7-MK7-Passat-B8/32771835663.html  bulabildiğim en ucuzu bu ve UPS ile geliyor. Aidu TR ye satışı kapatmış sanırım. anten adaptörünü de soracam almadan önce. kodlama işini nasıl halledebilirim fikriniz var mı ben mersindeyim.

Hocam tekrar teşekkürler. Son olarak buradan alayım mı? https://tr.aliexpress.com/item/Car-Radio-6-5-inch-MIB-USB-SD-bluetooth-For-VW-Golf-7-MK7-Passat-B8/32771835663.html  bulabildiğim en ucuzu bu ve UPS ile geliyor. Aidu TR ye satışı kapatmış sanırım. anten adaptörünü de soracam almadan önce. kodlama işini nasıl halledebilirim fikriniz var mı ben mersindeyim.
Hocam merhaba.Ben bu satıcıdan aldım hiç bir sorunla karşılaşmadım.Aldığımda tuş takımıda aktifti.Yanında anten adaptörünüde gönderiyor.İlgili bir satıcıdır.

Hocam, Aliexp 7. yıl dönümünü kutluyor ve bu üründe 10 $ indirim yapıyor. 1-2 $telefon uygulaması indirimi de mevcut. Toplamda 100.14 $'a kargo dahil alabilirsiniz.

Daha uygun satan yer var mı bilmiyorum, bu kuponlar orada da kullanılabilir.

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Bende 5inçlik composition colour'u 6.5inçlik Aliexpressden alıcağım ürünle değiştiricem. Yusuf hocama da mesaj attım. Güncel güvenilir satıcı bilgisi için bilgilendirme  bekliyorum sizden. 

Aracımda park sensörü yok, kendim basit bir ses ikazlı taktırıcam, yeni alacağım media ile birleştirmek istemiyorum.

Buarada LG G4 telefonuyla mirrorlink kullanabilen var mi? Telefonda mirrorlink ozelligi oldugu soyleniyor ama ben bi turlu baglanmayo başaramadim.

5 inc orjinal media ekranı almayı düşünenler özelden mesaj atabilir. 1 aydan az kullandım
Fiyatı özelden ulaşanlara söylerim

Selam A. Arkadaşlar elimde ender elektronikten almış olduğum 6.5 inch cihazdan var. Aracımı orijinal radyosu ile bayiye sattığım için cihaz boşa cıktı. İsteyen arkadaşlara satabilirim. Şu anda enderde 880 tl. Fiyata satılıyor. Makul bir pazarlık payı vardır. Cihaz 4 aylık ve Ender'de. Garantisi var. Tel den ulaşa bilirsiniz. 0542 434 86 79

Park senrsörü ve gerekli kodlamaları Ender Elektronik tarafından yapılmıştır.

20170423_000218.jpg

20170423_000240.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 10937

Ekli dosyayı görüntüle 10938

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhabalar ;

Aranıza yeni katılmış biri olarak yazıyorum.

Istanbul Avcılar da ikamet etmekteyim.is gereği cok sık çin e gittiğimden ve forumu takip ettiğimden bu hafta dönerken şu 6.5 inch mib 2 sisteminden yanımda getiricem,50 dolara maliyeti olacak.

Bu üniteyi comfortline daki ekranla değiştireceğim.

Peki bu değişim işlemini nerede, ne kadar a yaptırabilirim?

Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler 

Geri
Üst Alt