5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

[mention=2]yusuf[/mention] hocam bugün deneyebildim mirrorlink i çalıştı samsung un app si ile google haritalar gözükmedi navi olarak ne kullanmak lazım? birde hareket halinde video oynatmayı nasıl açabiliyoruz?
Ucozer hocamın anlatımi var önceki sayfalarda.

Herkese selamlar@yusuf ve@fcsrn hocamın teknik ve lojistik destekleri sayesinde@lvnt17 hocamın 2014 Comfortline aracına nihayet 6.5'' mib2 ekran montajını yaptık. Eski 5' lik orijinal ekrandan kat kat daha iyi kesinlikle herkese tavsiye ederim.
af06873caa811c011962331dc63e5989.jpg
82d0523acecf27c77be9646cf4ec8d91.jpg
fb24e607489135e8e35025b6d2318fff.jpg
cb0bc285912751882b5bf3b9cad92c8c.jpg

Herkese selamlar@yusuf ve@fcsrn hocamın teknik ve lojistik destekleri sayesinde@lvnt17 hocamın 2014 Comfortline aracına nihayet 6.5'' mib2 ekran montajını yaptık. Eski 5' lik orijinal ekrandan kat kat daha iyi kesinlikle herkese tavsiye ederim.
af06873caa811c011962331dc63e5989.jpg
82d0523acecf27c77be9646cf4ec8d91.jpg
fb24e607489135e8e35025b6d2318fff.jpg
cb0bc285912751882b5bf3b9cad92c8c.jpg

güle güle kullanın hocam. bir tek ben cesaret edemedim şunu almaya. almak istememin tek nedeni şu direksiyondaki telefon tuşlarının boş boş durması. konuyu tamamen okuyamadım ama bu 6.5" lik olanı takmak için çerçeve değiştirdiniz mi ve öyleyse nereden ne kadara temin ettiniz?

@m.unlu Hocam yeni cihazla eski cihazın çerçevesi aynı yani çerçeveyi değiştirmeniz gerek yok.eski cihazı söküp yeni cihazı soket sokete takiyorsunuz.

güle güle kullanın hocam. bir tek ben cesaret edemedim şunu almaya. almak istememin tek nedeni şu direksiyondaki telefon tuşlarının boş boş durması. konuyu tamamen okuyamadım ama bu 6.5" lik olanı takmak için çerçeve değiştirdiniz mi ve öyleyse nereden ne kadara temin ettiniz?
Hocam sesli komut tuşu dahil çalışıyor. Highline da gelen cihazda bile sesli komut çalışmıyor.

@m.unlu hocam kesinlikle gözüktüğü gibi kompleks bi işçilik yok. Çerçeve ve soketler direk uyumlu radyo anten girişi için 10 cm uzunluğunda bir dönüştürücü kablo bile var tüm tuşlarda çalışıyor ayrıca. Mirrorlink de var ( biz henüz kullanamadık) fiyat/fayda oranı en yüksek cihazlardan biri artısı orijinal görünüm kolay işçilik ve forum desteği
@yusuf ve@fcsrn hocama tekrar teşekkürler. Hemen alın 15 dk da takın vE kullanın.

Bende aynı cihazı 4 aydır kullanıyorum. Ona apple car play güncellemesi gelmiş olma şansı var mı?

arkadaşlar merhaba hepinize iyi günler dilerim. Aracım comf 1.2 2014 model ve sürüs konfor paketli yani ön arka park sensörleri var. Bu 6.5 inç media dan almayı düşünüyorum. Yalnız bazı çekincelerim var.

1- Ürünü alıp taktıktan sonra ön arka park snsörlerinin görüntüsü ekrana gelecek mi ?(sanki gelmiyor diye okudum )

2- Dil ayarlarını türkçeye çevirmek sanıırm zor değil eski ünite yi takıp çıkarınca tr oluyor mu?

3-patrick ten satın alırsam tam olarak ne kadar öderim ? 67.50 dolar diyor 

4- Bunlardan başka sıkıntı yaşar mıyım ? Vag com kablom var 12.12 sürümlü

5- kendim takabilir miyim?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar merhaba hepinize iyi günler dilerim. Aracım comf 1.2 2014 model ve sürüs konfor paketli yani ön arka park sensörleri var. Bu 6.5 inç media dan almayı düşünüyorum. Yalnız bazı çekincelerim var.
1- Ürünü alıp taktıktan sonra ön arka park snsörlerinin görüntüsü ekrana gelecek mi ?(sanki gelmiyor diye okudum )
2- Dil ayarlarını türkçeye çevirmek sanıırm zor değil eski ünite yi takıp çıkarınca tr oluyor mu?
3-patrick ten satın alırsam tam olarak ne kadar öderim ? 67.50 dolar diyor 
4- Bunlardan başka sıkıntı yaşar mıyım ? Vag com kablom var 12.12 sürümlü
5- kendim takabilir miyim?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
1. Park sensoru için odis kablosu ile kodlama gerekir.
2. Cihazın dili türkçe olmaz. Sadece kadran ortasındaki ekran olabilir.
3. Kargo ile 110$ civarı oluyor.
4. Telefon tuşu ve tuş takımı komple çalışmayabilir.
5. Evet.

Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Odis kablo çok mu pahalıdır? Benim istediğim sadece bluettoh u müzik ve çağrılarda kullanmak. Bu kadar uğraşmaya değer mi sizce ?

Geri
Üst Alt