serkancosovic
Yeni Üye
- İsim
- Serkan
Orhan okay 139$+250₺ zaten 780 lira falan yapıyor türkiye fiyatı 1100 lira diye biliyorum biraz daha fazla veripte türkiyeden almak mantıklı geldi sanki
Teşekkür ederim hocam :'(Rıca ederim güle güle kullanın @Spider7 hocam)
Byte 19 bit 4 hocam.merhaba arkadaşlar. Kamera için yapılacak kodlama çağ kablosu ile yapılıyor mu ? Birde hangi kodlama yapılacak kamera için ?
Teşekkür ederim Yusuf hocam . Bu kodlamadan sonra kamera ve park sensör çubukları beraber çıkıyor sanırım .Byte 19 bit 4 hocam.
Hayır hocam. Bu ekran sahiplerine park sensoru varsa kamera önermiyorumTeşekkür ederim Yusuf hocam . Bu kodlamadan sonra kamera ve park sensör çubukları beraber çıkıyor sanırım .
Parça kalitesini arttıran programlar var bariz derecede fark oluyor. Ben 4-5 mb mp 3 Yen'i 45-50 mb Wav yaptım. Deneyin hocam memnun kalırsınız. Yanlış orijinal 5 inç wav desteklemiyor bilgiozkan_k dedi:Herkese selamlar,
Ben 5 inc olan üniteden kullanıyorum, basit bir oto amfisi ile teypdeki ses kalitesini bir nebze de olsa arttırmak niyetindeyim. Daha önce böyle bir uygulama yapan arkadaş oldumu acaba aramızda? Bana amfi konusunda fikir verebilecek arkadaşlardan da destek bekliyorum. Görüşmek üzere tekrar selam ve saygılar.
@TASKIN52 Hocam programlar yerine direk yüksek kaliteli müzikleri seçin dinlerken yada indirirken, Çünkü müziğin temeldeki ses kalitesini sonradan arttırmak ile temelde yüksek kalite dinlemek arasında fark vardır. Bu şekilde de denemenizi tavsiye ederim.Parça kalitesini arttıran programlar var bariz derecede fark oluyor. Ben 4-5 mb mp 3 Yen'i 45-50 mb Wav yaptım. Deneyin hocam memnun kalırsınız. Yanlış orijinal 5 inç wav desteklemiyor bilgi
Tekrar teşekkürler, bahsettiğiniz analog bt cihazını ve amfileri inceleyeceğim.Bahsettiğimde zaten düzgün doygun ses kalitesiydi Rcd330 görmediğim bir cihaz ama tüm ünitelere amfi bağlanabilir bir problem olmaz, Sadece naçizane önerim Kaliteli bir amfi alınması ve ileride Hoparlörlerin değiştirilmesi durumunda atıl duruma gelmeyecek geleceğe dönük yatırımlı bir amfi almanızdır.
Ses Kalitesi olarak ta ana üniteyi değiştirmek istemiyorsanız Analog bluetooth cihazları var, Spotfy'da dinlediğiniz yüksek kalite müziği aynı şekilde aktarabiliyor.
Şu ara sıklıkla Sql sistemlerde kullanılan MOSCONİ Gladen d2 60.8'ı önerebilirim. 8 Kanallı bir amfi ileriye dönük yatırımlık bir cihaz olur sizin için. Yada sadece ses frekansları iyileşsin hoparlör düşüncem yok diyorsanız MOSCONİ Gladen AS 200.2'ı öneririm.
Hocam çok sağolun yanıt için, bu parça kalitesini yükselten programlardan önerebileceğiniz var mıdır? Benim ünite orijinal 5 inc değil, Çinden alınan 5 inc mirror linkli ünite.Yani wav uzantılı dosyalarda problem olmayacak.Parça kalitesini arttıran programlar var bariz derecede fark oluyor. Ben 4-5 mb mp 3 Yen'i 45-50 mb Wav yaptım. Deneyin hocam memnun kalırsınız. Yanlış orijinal 5 inç wav desteklemiyor bilgi