5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Orhan okay 139$+250₺ zaten 780 lira falan yapıyor türkiye fiyatı 1100 lira diye biliyorum biraz daha fazla veripte türkiyeden almak mantıklı geldi sanki

evet arkadaşlar ben de sonunda standart 5 inchden 6.5 inche geçtim. Cihaz ve kodlamadaki yardımları için @yusuf hocama, kablo için de @mandufla hocama teşekkür ederim.

Cihaza gelecek olursak standart cihaza göre kesinlikle daha iyi ve kaliteli. Hem büyüklük hem çözünürlük olarak. Bluetooth'u söylemeye gerek yok zaten. Telefonda ses çok net geliyor sizinki de karşı taraf gayet net gidiyor.

Cihazın artıları (5 inche göre):

1.Çözünürlük

2.Bluetoth

3.Büyük ekran

4.Aracın havasını değiştirmesi

Cihazın eksileri (5 inche göre):

1.Aslında çok büyük bir eksiklik olmasa da cihazın dili İngilizce. Ama zaten günümüzde bu da çok büyük bir sorun değil bence.

2.Mfa ekranında müzik bilgileri gelmiyor(Ben zaten bu menüyü kullanmadığım için benim için sorun yok)

Sonuç olarak 6.5 inche geçmek isteyip de tereddüdü olan varsa geçmesini tavsiye ederim.

İyi forumlar.

20170303_125851.jpg

20170304_135846.jpg

20170304_135934.jpg

20170304_180440.jpg

Rıca ederim güle güle kullanın @Spider7 hocam
)

merhaba arkadaşlar. Kamera için yapılacak kodlama çağ kablosu ile yapılıyor mu ? Birde hangi kodlama yapılacak kamera için ?

Hocam Selamlar, Bahsettiğiniz şekilde bir amfi ile maalesef ses kalitesi değişmeyecektir. Öncelikle nasıl bir ses istediğinizi biliyor olmanız gerekiyor.

Temel anlamda amfi hoparlörlere ana ünite tarafından giden sesi kuvvetlendirmeye yarar. Fakat aracın orjinal hoparlörlerine bu gücü vermek size kaliteli ses olarak dönmez.

Çünkü Ana ünitenizin belirli bir güç çıkışı vardır, Hoparlörlerinde, siz direk araya amfi bağlarsanız matematiksel olarak olmayan bir şeyi yaratmaya çalışırsınız :)

Size tavsiyem Sadece amfi değil hoparlörlere'de el atmanız, Zaman ve vaktiniz var ise kapı içlerine azda olsa rezonans engellemek adına yalıtım kullanmanızdır.

Ana üniteyi değiştirmek istemiyorsanız'da Sql sistemler için kullanılan bluetooth aparatlar var ses kalitesini aynı kalitede aktarmak adına kullanılıyor. 

Bahsettiğimde zaten düzgün doygun ses kalitesiydi :)  Rcd330 görmediğim bir cihaz ama tüm ünitelere amfi bağlanabilir bir problem olmaz, Sadece naçizane önerim Kaliteli bir amfi alınması ve ileride Hoparlörlerin değiştirilmesi durumunda atıl duruma gelmeyecek geleceğe dönük yatırımlı bir amfi almanızdır.

Ses Kalitesi olarak ta ana üniteyi değiştirmek istemiyorsanız Analog bluetooth cihazları var, Spotfy'da dinlediğiniz yüksek kalite müziği aynı şekilde aktarabiliyor. 

Şu ara sıklıkla Sql sistemlerde kullanılan MOSCONİ Gladen d2 60.8'ı önerebilirim.  8 Kanallı bir amfi ileriye dönük yatırımlık bir cihaz olur sizin için.  Yada sadece ses frekansları iyileşsin hoparlör düşüncem yok diyorsanız MOSCONİ Gladen AS 200.2'ı öneririm.

ozkan_k dedi:
Herkese selamlar,
Ben 5 inc olan üniteden kullanıyorum,  basit bir oto amfisi ile teypdeki ses kalitesini bir nebze de olsa arttırmak niyetindeyim. Daha önce böyle bir uygulama yapan arkadaş oldumu acaba aramızda? Bana amfi konusunda fikir verebilecek arkadaşlardan da destek bekliyorum. Görüşmek üzere tekrar selam ve saygılar.
Parça kalitesini arttıran programlar var bariz derecede fark oluyor. Ben 4-5 mb mp 3 Yen'i 45-50 mb Wav yaptım. Deneyin hocam memnun kalırsınız. Yanlış orijinal 5 inç wav desteklemiyor bilgi

Parça kalitesini arttıran programlar var bariz derecede fark oluyor. Ben 4-5 mb mp 3 Yen'i 45-50 mb Wav yaptım. Deneyin hocam memnun kalırsınız. Yanlış orijinal 5 inç wav desteklemiyor bilgi
@TASKIN52 Hocam programlar yerine direk yüksek kaliteli müzikleri seçin dinlerken yada indirirken, Çünkü müziğin temeldeki ses kalitesini sonradan arttırmak ile temelde yüksek kalite dinlemek arasında fark vardır. Bu şekilde de denemenizi tavsiye ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bahsettiğimde zaten düzgün doygun ses kalitesiydi :)  Rcd330 görmediğim bir cihaz ama tüm ünitelere amfi bağlanabilir bir problem olmaz, Sadece naçizane önerim Kaliteli bir amfi alınması ve ileride Hoparlörlerin değiştirilmesi durumunda atıl duruma gelmeyecek geleceğe dönük yatırımlı bir amfi almanızdır.

Ses Kalitesi olarak ta ana üniteyi değiştirmek istemiyorsanız Analog bluetooth cihazları var, Spotfy'da dinlediğiniz yüksek kalite müziği aynı şekilde aktarabiliyor. 

Şu ara sıklıkla Sql sistemlerde kullanılan MOSCONİ Gladen d2 60.8'ı önerebilirim.  8 Kanallı bir amfi ileriye dönük yatırımlık bir cihaz olur sizin için.  Yada sadece ses frekansları iyileşsin hoparlör düşüncem yok diyorsanız MOSCONİ Gladen AS 200.2'ı öneririm.
Tekrar teşekkürler, bahsettiğiniz analog bt cihazını ve  amfileri inceleyeceğim. 

Hocam çok sağolun yanıt için, bu parça kalitesini yükselten programlardan önerebileceğiniz var mıdır? Benim ünite orijinal 5 inc değil, Çinden alınan 5 inc mirror linkli ünite.Yani wav uzantılı dosyalarda problem olmayacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhaba herkese. Aracım 2014 highline 5.8 ich torpidoda ünitesi olan cihazım var. 2016 highlinedan çıkma 6.5 inch sadece ekran çerçeve aldım şuan kargoda. Bunun çalışmama gibi bi durumu olabilir mi? Cevaplar için tşk ederim. 

Geri
Üst Alt