huseyinkaraduman
Üye
Valla bende bulamadım hocam LG nin sitesinde var gösteriyor ama telefonda öyle bi sekme yok. Acaba donanımsal olarak mı yok yada yazılımsal olarak mı ?G4 de yok ya da ben bulamadım
Valla bende bulamadım hocam LG nin sitesinde var gösteriyor ama telefonda öyle bi sekme yok. Acaba donanımsal olarak mı yok yada yazılımsal olarak mı ?G4 de yok ya da ben bulamadım
Plaka lambanızda led ampul mü takılı?Arkadaşlar rehber sorununu bende yaşadım, telefonum iphone. Çözüm nedir? Bazılarında isim cikmiyo. Bide benim plaka lambasina geri görüş kamerası taktım ama soldaki orj olan lamba gelip gidiyo bazen araç ışık arızası yakiyo çukurlu yollardan geçince stop edip geri çalıştırdığım ışık sonuyo. Sorun ne olabilir? Kamerayı takmadanda gelip gidiyordu plaka lambasi ama arıza yakmiyodu. Tuhaf olan yandığı halde de arıza yakması.
Hocam eğer yapacakları sensör orjinal gibi gömülü değilde piyasada ki sensörler gibi çıkıntılı ise değil 1400 TL 500 TL bile etmez.Bugun Vosmer (izmir) arayip on-ara park sensoru taktirmak istedigimi soyledim. Toplam 1400 lira dediler. Adam guzel anlatti da ben de anlayacak kafa yoktu o anda. Bu yuzden burdan sormak istiyorum sizlere:
1) Serviste takilan sensorler ile beraber, vites yanina OPS tusu da takiyorlar mi?
2) Servisteki elemena "gomulu orjinal sensorler mi" diye sordum, yanlis hatirlamiyorsam "degil ama boyadigimiz icin hic belli olmuyor" dediler. arabasini bu sekilde sensorletip foto paylasabilecek var mi gorsel nasil diye bakmak istiyorum.
Yusuf hoca, kamera takacaksan sensore gerek yok demisti, cok mantikli ancak arabayi esim de kullanacagi icin onun kendini guvende hissetmesi icin sensor de olsun istiyorum.
o kadar para baymayip merdiven altinda 300TL'ye taktirsam mi diye de dusunmuyor degilim. Fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. (bunu buraya yazmamin sebebi, ben de 6.5" ekran takacagim araca. O yuzden uyum/uyumsuzluk gibi konularini merak ettigim icindir.
Miracast var.Aracımda değil fakat evdeki televizyonda bununla ekran görüntüsünü aktarıyorum.@yusufValla bende bulamadım hocam LG nin sitesinde var gösteriyor ama telefonda öyle bi sekme yok. Acaba donanımsal olarak mı yok yada yazılımsal olarak mı ?
Hocam dediğim gibi uzun yıllar kullanacaksanız ön arka park sensörü taktırın ama serviste olandan değil çinden getirtip taktırın. benim 1 yılı geçti.Bugun Vosmer (izmir) arayip on-ara park sensoru taktirmak istedigimi soyledim. Toplam 1400 lira dediler. Adam guzel anlatti da ben de anlayacak kafa yoktu o anda. Bu yuzden burdan sormak istiyorum sizlere:
1) Serviste takilan sensorler ile beraber, vites yanina OPS tusu da takiyorlar mi?
2) Servisteki elemena "gomulu orjinal sensorler mi" diye sordum, yanlis hatirlamiyorsam "degil ama boyadigimiz icin hic belli olmuyor" dediler. arabasini bu sekilde sensorletip foto paylasabilecek var mi gorsel nasil diye bakmak istiyorum.
Yusuf hoca, kamera takacaksan sensore gerek yok demisti, cok mantikli ancak arabayi esim de kullanacagi icin onun kendini guvende hissetmesi icin sensor de olsun istiyorum.
o kadar para baymayip merdiven altinda 300TL'ye taktirsam mi diye de dusunmuyor degilim. Fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. (bunu buraya yazmamin sebebi, ben de 6.5" ekran takacagim araca. O yuzden uyum/uyumsuzluk gibi konularini merak ettigim icindir.
Kodlama ile ya da eski teyp takip oradan dili türkçe seçerseniz olur hocam.Teyp ayarlarını resetledim mfa ekranı nasıl türkçe yapıyorduk
SelectTeyp ayarlarını resetledim mfa ekranı nasıl türkçe yapıyorduk