5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Arkadaşlar selam. Galaxy S7 edge de ben hiçbirşey yapamadım. telefonla alakalı sanıyorum bu olaylar. google haritaları kullansam yetecek.

Arkadaşlar rehber sorununu bende yaşadım, telefonum iphone. Çözüm nedir? Bazılarında isim cikmiyo. Bide benim plaka lambasina geri görüş kamerası taktım ama soldaki orj olan lamba gelip gidiyo bazen araç ışık arızası yakiyo çukurlu yollardan geçince stop edip geri çalıştırdığım ışık sonuyo. Sorun  ne olabilir? Kamerayı takmadanda gelip gidiyordu plaka lambasi ama arıza yakmiyodu. Tuhaf olan yandığı halde de arıza yakması.

Arkadaşlar rehber sorununu bende yaşadım, telefonum iphone. Çözüm nedir? Bazılarında isim cikmiyo. Bide benim plaka lambasina geri görüş kamerası taktım ama soldaki orj olan lamba gelip gidiyo bazen araç ışık arızası yakiyo çukurlu yollardan geçince stop edip geri çalıştırdığım ışık sonuyo. Sorun  ne olabilir? Kamerayı takmadanda gelip gidiyordu plaka lambasi ama arıza yakmiyodu. Tuhaf olan yandığı halde de arıza yakması.
Plaka lambanızda led ampul mü takılı? 

Kamerayı taktığınız plakalıkta led ampul var, onu led olarak kodlamanız lazım.

@fcsrn Hocam benim kamera farklı, kameranın olduğu plastik boş, kendi ampulün içine giriyor ve iki tarafta da led lamba yok. Gidip gelen ampulde kameranın olduğu değil diğeri. Kodlamadan olduğunu sanmıyorum yani hocam

Bugun Vosmer (izmir) arayip on-ara park sensoru taktirmak istedigimi soyledim. Toplam 1400 lira dediler. Adam guzel anlatti da ben de anlayacak kafa yoktu o anda. Bu yuzden burdan sormak istiyorum sizlere: 

1) Serviste takilan sensorler ile beraber, vites yanina OPS tusu da takiyorlar mi? 

2) Servisteki elemena "gomulu orjinal sensorler mi" diye sordum, yanlis hatirlamiyorsam "degil ama boyadigimiz icin hic belli olmuyor" dediler. arabasini bu sekilde sensorletip foto paylasabilecek var mi gorsel nasil diye bakmak istiyorum. 

Yusuf hoca, kamera takacaksan sensore gerek yok demisti, cok mantikli ancak arabayi esim de kullanacagi icin onun kendini guvende hissetmesi icin sensor de olsun istiyorum. 

o kadar para baymayip merdiven altinda 300TL'ye taktirsam mi diye de dusunmuyor degilim. Fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. (bunu buraya yazmamin sebebi, ben de 6.5" ekran takacagim araca. O yuzden uyum/uyumsuzluk gibi konularini merak ettigim icindir.

Bugun Vosmer (izmir) arayip on-ara park sensoru taktirmak istedigimi soyledim. Toplam 1400 lira dediler. Adam guzel anlatti da ben de anlayacak kafa yoktu o anda. Bu yuzden burdan sormak istiyorum sizlere: 

1) Serviste takilan sensorler ile beraber, vites yanina OPS tusu da takiyorlar mi? 

2) Servisteki elemena "gomulu orjinal sensorler mi" diye sordum, yanlis hatirlamiyorsam "degil ama boyadigimiz icin hic belli olmuyor" dediler. arabasini bu sekilde sensorletip foto paylasabilecek var mi gorsel nasil diye bakmak istiyorum. 

Yusuf hoca, kamera takacaksan sensore gerek yok demisti, cok mantikli ancak arabayi esim de kullanacagi icin onun kendini guvende hissetmesi icin sensor de olsun istiyorum. 

o kadar para baymayip merdiven altinda 300TL'ye taktirsam mi diye de dusunmuyor degilim. Fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. (bunu buraya yazmamin sebebi, ben de 6.5" ekran takacagim araca. O yuzden uyum/uyumsuzluk gibi konularini merak ettigim icindir.
Hocam eğer yapacakları sensör orjinal gibi gömülü değilde piyasada ki sensörler gibi çıkıntılı ise değil 1400 TL 500 TL bile etmez. 

Biz hazır araç aldık, sıfır opsiyonlu boş comfortline, biz alırken park sensörü opsiyondu. 

Annem çok istedi park sensörü, ben taktırırım dedim ama bayi de arkadaşlar annemi garanti konusunda korkuttuğu için piyasada 50 TL olan sensöre 400 TL verip serviste yaptırttık mecbur. :)

Dediğim gibi eğer o sensörden ise 500 TL bile çok, hadi en kralı olsun 70 ön+70 arka 140 TL. 250 de işçilik olsa 390 TL, düz 400 olsun. Ben birde size sensörün resmini atıyım değer mi değmez mi siz karar verin 400 TL için. Benim şahsi fikrim tamponlar sökülmüşken orjinali gibi olsun bitsin, media cihazına da(çinli ekranda da var) Optik park görüntüsü gelir hem. 

arkadaslar bilmiyorum faydam olur mu ancak, ben baska bir araca samsung galaxy s5 baglamaya calistim mirrorlink icin. 1 ay kadar ugrastim ne yaptimsa olmadi, zira galaxy s5'in sarz kablosu cift girisliydi. Sonrasinda tesadufen sacma sapan bir kablo ile (tek uclu) telefonu sarj etmek icin usb girisine bagladigimda, otomatik olarak mirrorlink baglanmisti. 

Demem sudur ki, tum mumkun yollari denediniz, telefonun kodlarini actiniz vesair ama yine de calistiramadiysaniz, mutlaka birkac cesit usb sarz kablosu degistirerek yeniden mirrorlink deneyin. 

Hocam dediğim gibi uzun yıllar kullanacaksanız ön arka park sensörü taktırın ama serviste olandan değil çinden getirtip taktırın. benim 1 yılı geçti. 

Ama kemara takacaksanız 1400TL vermeye değmez derim.

Arkadaslar bende de standart 5 inch var.ben de 6.5 inche gecmek istiyorum.yusuf hocam satiyordu bi ara fiyati nedir acaba?Bi de sokup takma islemi nasildir.kodlama olayi nasildir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teyp ayarlarını resetledim mfa ekranı nasıl türkçe yapıyorduk

Geri
Üst Alt