5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Dun forumdan bir arkadastan geri gomus kamerasi aldim ve aracim 2016 yeni tip 5 inc ekran var,haftaici firsat bulursam kamerayi taktiracagim.Sonucu yazarim.
Barış hocam hayırlı olsun şimdiden fakat sizin teyp ekranının arkasına camera girişi için resimdeki gibi aparatta almanız gerekecektir.. Ben linkinide paylaşayım aliexpressten sipariş verebilirsiniz. MIB RCD330 Dikiz Kamera VW Için RVC Adaptör Golf VI Jetta 5 6 MK5 MK6 Passat B6 Touran Tiguan
http://s.aliexpress.com/iq2Af6rA
(from AliExpress Android)
2bc08880cf0066983eaba78e9ba4af11.jpg
1da384a51561bff6b0eed572645899d3.jpg

Ayrıca time delay box diye bir kutu var geri vitesten çıktıktan sonra 10sn kadar cameraya elektirik akımı gönderiyor...
Buda araçta hata kodu çıkmasını engelliyor... Bu kutuyuda
b75460a92e6d8f101d8a35d7f28cea50.jpg
forum yöneticisi olan yusuf 'tan satın alabilirsin...

keske bunlarinda lazim olacagini bilseydim,acikcasi aliexpressle falan ugrasmak istemedigimden sizden almistim.

saolun Yusuf hocam,astari yuzunden pahaliya geliyor bu haliyle,hemde enaz 1 ay beklemek lazim

Bugün 50dk/60km lik yolda kullandım mirrorlinki. Arka planda müziği açtım ön planda Google maps çalıştı. Navigasyon ses verirken müziğin sesi kendinden kısıldı. Hareket halinde hiç bir problem yaşamadan kullandım navigasyonu.

Bugün 50dk/60km lik yolda kullandım mirrorlinki. Arka planda müziği açtım ön planda Google maps çalıştı. Navigasyon ses verirken müziğin sesi kendinden kısıldı. Hareket halinde hiç bir problem yaşamadan kullandım navigasyonu.
Hocam bu konu da nasıl yaptığınızı açıklayabilir misiniz ? 

Bizim de navigasyonumuz olsun. :)

Pardon hocam plus'ı yanlış demişim sportswan var ya onun teybi kusura bakmayın. Ama poloya da uyuyor 

@fcsrn Hocam yukarıda link vermiştim. Orada anlatılan şekilde yaptım. LG mirrordrive kurdum samsung telefona bağlanınca direkt tüm ekran geldi. Video çekebilirsem eklerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Özelden yazdığınız için açıklama yapayim bu resimdede belli olduğu gibi eski 6r gibi 6c lerde 4 adet torx vida ile sabitlenip çerçeve segman yerleride farklı elinizdeki teyp  yeni polo 6c yede uymaz

Hocam bu konu da nasıl yaptığınızı açıklayabilir misiniz ? 

Bizim de navigasyonumuz olsun. :)
bende bu belirtilen işlemi yaptım ama bende yemedi, htc m8 ile denedim, yine hareket edince uygulama kapandı

Geri
Üst Alt