Evet aynıydı diye hatırlıyorum. 300 TL'ye ilandaydı. Alıcı kargo benden olsun 250 yapalım dedi, canın sağolsun dedim 250 TL'ye verdim. Bence arada ki farka değer kesinlikle, en başta aracın havası değişiyor. Çözünürlük vb olarak daha iyi gibi geldi bana, geri görüş kamerası da olduğu için özellikle büyük ekran almak istedim kesinlikle çok güzel oldu kamera ile. Yalnız mirrorlinki 5" olanda daha stabildi bunda 2 defa denedim birinde donma yaptı kabloyu çıkarınca normal ekrana döndü diğerinde de sorunsuz kullandım.@fcsrn sendeki 5inch de benimkiyle aynı olandı sanırım di mi? Bluetooth olan model... Kaça sattın? Ben de satıp geçmeyi planlıyorum.
Aradaki farka değer di mi? Ona göre Yusuf hocada var bir tane ay başı filan sonuçlandırabiliriz.
Gerçi bir yandan da arabayı satışa çıkarttım. Ne yapsam bilemiyorum
Sağolun Hocam.@fcsrn hocam öncelikle hayırlı olsun.Bende z1i usb ile bağlayınca usb bağlantısını görmüyor yapmamız gereken bir ayar mı var
Hayır Hocam. @yusuf Hocamın açtığı ilandan aldım. Benim önce ki medya cihazım gümrüğe takılmıştı. O zamanlar sınır 75€ olmasına rağmen 76 dolarlık ürün takıldı ne hikmetse. Şuan sınır bir de 30€'ya düşürüldü ki bende ki bu şansla kesin yine takılır dedim ve fiyat olarak ta çok fark olmadığı için oradan aldım.sayın fcsrn. ürünü aliexpresten mi aldınız acaba.
Hareket halinde video için vag can pro kablosu lazım hocamBen de bugün @yusuf hocamdan aldığım 6.5 inçlik üniteyi taktırdım. Teypçi orta konsolu sökmekte bayağı zorlansa da kırmadan bitirdi şükür. Sağolsun @yusuf hocam kablosunu göndermişti gizli özellikleri de açtım. Ünite gerçekten comfortline aracın üzerinde gelenden çok daha iyi. Mirrorlink üzerine odaklandım özellikle hareket halinde navigasyon ve video oynatma hususlarında gelişmeleri buradan yazarım.
Hızlanınca bir süre sonra kapanıyor olması lazım. Tabi rootlu cihaz için işler değişebilir.Hocam vag can pro olmadan yazılımsal şekilde çalıştıranlar olmuş. Ben bugün Google haritaları hareket halinde çalıştırdım.