5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Hocam montajı kendiniz yaparsanız kodlamayı ücretsiz yaparım. Avrupa yakasındayım. Montaj esnasındav tırnak kırma durumu olabileceği için risk almak istemem [emoji4]
Hocam taktirdim ender elektronikte. Cok da kolaymis. Bir iki malzeme olsa ben yaparim 2 dk'da..
Kodlama icin bisiler yapti ama burada bulunan tum kodlamalar yapildi mi emin degilim..
Kontrol ettikten sonra siz bilgili arkadaslardan yardim alirim [emoji5][emoji5]

Selamlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elimde trim sokme aparatlari var isteyene verebilirim sadece teyp sokme aparatlari eksik

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@fcsrn eren hocam yine güzel bir çalışma gelmiş sizden arka kamera olayı çok güzel olmuş.Güle güle kullanın. Plakalıktan kamera olayı nasıl oluyor acaba ? vw logosundan çıkan kameralar uyumlu olmuyor mu bu cihaza

@fcsrn eren hocam yine güzel bir çalışma gelmiş sizden arka kamera olayı çok güzel olmuş.Güle güle kullanın. Plakalıktan kamera olayı nasıl oluyor acaba ? vw logosundan çıkan kameralar uyumlu olmuyor mu bu cihaza
O kamera da uyumlu hocam ama maliyet yüksek çıkar. :)

@denizTeşekkürler Hocam, şu sorunu da halledebilsek çok daha güzel olacak. 

Amblem kamera oluyor tabi ki ancak bütçe meselesi elimizi kolumuzu bağlıyor yine. :)  

Kamera ve görüntü kalitesinden bir iki foto ekleyeyim. 

Maliyetten kastınız montajı falan mı zor hocam yoksa ürün mü pahalı ve ya her ikisi mi?  :)  
Montajı yine kendim hallederdim tahminen veya yine Özön'de yaptırırdım. Ama bu kamera 15-20$ iken amblem kamera 100-150$ arası. 

@denizTeşekkürler Hocam, şu sorunu da halledebilsek çok daha güzel olacak. 

Amblem kamera oluyor tabi ki ancak bütçe meselesi elimizi kolumuzu bağlıyor yine. :)  

Kamera ve görüntü kalitesinden bir iki foto ekleyeyim. 

Montajı yine kendim hallederdim tahminen veya yine Özön'de yaptırırdım. Ama bu kamera 15-20$ iken amblem kamera 100-150$ arası. 
Gayet başarılı.Bende belki bir sonraki projemde yaparım  :)

@fcsrnEren düzgün çalışmasına sevindim, inşallah diğer problemlerin de çözülür.  
Abi o soruna da @mehmetmert Hocamız şöyle bir çözüm önerdi. "Elektriği geri vitesten almaya gerek yok, zaten geriye taktığımızda CAN komut gönderiyor kamerayı devreye sokmak için, vitesi geriden çıkarınca kameranın 5-10sn daha devrede kalması lazım, sen elektriği geri vitesten aldığın için geriden çıkardığın anda devreden çıkıyor, o anda da hata veriyor. Hata verdiği içinde kontağı kapatıp açana(hatayı silene) kadar bir daha devreye girmiyor. Elektriği bagajda ki 12V prizden alırsan sorunun çözülecek." dedi. Bana mantıklı geldi, bugün tekrar oraları söküp deneyeceğim 12V prizden elektrik almayı. Umarım bu sorunu da çözerim böylece.

mirrorlink üzerinden hareket halinde iken görüntünün kapanmasına çözüm bulabilmiş olan varmıdır?

mirrorlink üzerinden hareket halinde iken görüntünün kapanmasına çözüm bulabilmiş olan varmıdır?
Vag can pro isimli kablo ile çözülebiliyor bildiğim kadarıyla. Şu an kablo elimde yok ama yakın zamanda almayı düşünüyorum

Geri
Üst Alt