5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Konforlu açma seçeneği de gidiyor demekki 5" medya da. Kodlam ile olur mu bilmiyorum olabilir belki ama nasıl fikrim yok. @MSE
Şimdilik gözüme çarpanlar;

Camları konforlu açma, kış lastikleri hız uyarısı, konforlu sinyal, sürücü yorgunluk algılaması standart composotion color ekranda olan özellikler bu yeni bluetooth olan cihazı taktığınız zaman giden özellikler. Ekstra olarak kodlama ile @MSE hocam denedi ama ekrana getiremedik eski ünitede olanları. Gündüz farları kapatma, konforlu sinyal sayısı arttırma CH/LH süre ayarı gibi özellikleri açtık ama onlarda olmadı daha dogrusu ekrana gelmedi. 

09-Central Electric 

16-Security Access  şifre 31347

10-Adaptation

Search kısmına access control 2 yazın zaten ilk sırada bu kodlar çıkar.

IDE08542-IDE02022-Access control 2-Comfort opening, not active   ---> active yapın                     

IDE08542-IDE02021-Access control 2-Comfort closing, active    

@sedobey

09-Central Electric 

16-Security Access  şifre 31347

10-Adaptation

Search kısmına access control 2 yazın zaten ilk sırada bu kodlar çıkar.

IDE08542-IDE02022-Access control 2-Comfort opening, not active   ---> active yapın                     

IDE08542-IDE02021-Access control 2-Comfort closing, active    

@sedobey
Allah razı olsun, bu tip özellikler olsun da teyp ekranında görünmese de olur. bir bluetooth olacak diye bizi mutlu eden minik şeylerden olmak istemiyorum. şuda bir gerçekki benim işim laptopsuz olmayacak kendime minik bir laptop almak niyetindeyim. onuda sizinle paylaşmak isterim. HP Pavilion x2 10-N102NT Intel Atom Z8300. böyle bişey buldum çok şirin. 1000tl yi geçmeyecek buna benzer (2 in 1) önerilere de açığım.

Hocam atom almayin bence 2. Ele yonelin daha guclu ama 1 2 senelik normal boyutlarda bilgisayar bulmaniz mumkun o fiyatlara cok rahat

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba. Bugün aldığım 5" ürünü araca bağladık ancak vagcom kablo olmadığı için bazı eksikler var. Airbag uyarısı veriyor sanırım kablo sök tak yapıldığı için verdi bu hatayı. Bunu nasıl düzeltiriz? Birde eski ekranı söktükten sonra fark ettik, kabloların içinde Patrick ten satın aldığımız kamera bağlantı kablosunun mavi soketinin aynısından vardı onu söktüğümüz yere kamera kablosunu taktık. Herkeste böyle mi oldu? O an düşünemediğim için kablonun fotoğrafını çekmedim. Bu soketi değiştirerek standart ekrana geri görüş kamerası bağlamak mümkün mü acaba? 

Merhaba. Bugün aldığım 5" ürünü araca bağladık ancak vagcom kablo olmadığı için bazı eksikler var. Airbag uyarısı veriyor sanırım kablo sök tak yapıldığı için verdi bu hatayı. Bunu nasıl düzeltiriz? Birde eski ekranı söktükten sonra fark ettik, kabloların içinde Patrick ten satın aldığımız kamera bağlantı kablosunun mavi soketinin aynısından vardı onu söktüğümüz yere kamera kablosunu taktık. Herkeste böyle mi oldu? O an düşünemediğim için kablonun fotoğrafını çekmedim. Bu soketi değiştirerek standart ekrana geri görüş kamerası bağlamak mümkün mü acaba? 
Standart ekran desteklemiyor kamerayı diye biliyorum. Kodlama ile hata giderilir hocam. Hangi şehirdesiniz.

@yusuf izmirdeyim hocam aslında yardımcı olacak bi arkadaş varsa çok sevinirim 

Bu arada geri görüş kamerasının montajını nasıl yapmak lazım kodlama istiyor mu yoksa takar takmaz çalışmaya başlar mı 

@yusuf izmirdeyim hocam aslında yardımcı olacak bi arkadaş varsa çok sevinirim 

Bu arada geri görüş kamerasının montajını nasıl yapmak lazım kodlama istiyor mu yoksa takar takmaz çalışmaya başlar mı 
Hocam onun da kodlaması var. Kablo alıp diğer gizli özellikleri de acabilirsiniz. İzmirde kablosu olan kim vardı hatırlamıyorum.

@yusuf sağol hocam mecbur sipariş verecez zaten bundan sonra Lazım olacak malum golf tutkusu olunca  :000044-medium:  

yardımcı olmak isteyen arkadaş olursa zaten dönüş yapacaktır 

Bende siparişimi verdim iki gün önce bekliyorum ürünü. Kodlama vs konusunda hiç bilgim yok bakalım nasıl olacak :)

geçenlerde ekranı taktığımızdan beri start-stop çalışmadığını fark ettik. Ekran ile bir alakası var mı denk mi geldi acaba. Kontrol etmenin bir yolu var mı ?

Ekranda adaptasyon kanalları açık değil, açılabiliyor mu ?

VCDS 12.12.3 sürümü yüklü, Adaptasyon ile bir bağlantısı varmı ?

Herkese merhaba,

Bu forumdaki ilk mesajım, öncelikle düzeyli,kaliteli bir konuyu açan ve yürütmeyi başaran tüm paylaşımcı arkadaşları yürekten kutluyorum.Benim aracım golf değil ama umarım bir passat kullanıcısının forumunuza misafirliğini hoş görürsünüz.Benim aracım dediğim gibi passat 2010 1,6 mpi trendline, yeni tip mfd ekranı (siyah ekran) mevcut. Orjinal ön/arka park sensörleri de, direksiyon tuşlarıda faal durumda.

Bende aracımdaki RCD 310 teybi uzun süredir değiştirmek istiyordum ve bu yönde nette araştırma yaparken forumda konuşulan mib2 5 inch teyp hoşuma gitti ve Patrick'den bir tane de ben satın aldım. Sizin aldıklarınızdan kasa olarak az biraz farklı ama, yazılım/donanım olarak bir fark olmadığını düşünüyorum.TNT kargo ile tam 1 haftada elime ulaştı. Gümrük, bandrol gibi sorunlar yaşamadım şükür. Dün de bir arkadaşımla birlikte kurulumunu yaptık hemen hemen 15 dakikada bitti sök tak işi.

Kurulumdan sonra benim tespitlerim ve sizlerle paylaşmak istediğim şeyleri aşağıda sıraladım;

1-Ürünü görsel olarak ben çok beğendim, dokunmatiği, tuşları vs. oldukça iyi.Usb den müzik dinlemek ayrı bir güzellik.Hemen  sandisk mini usb aldım oldukça küçük resmen tırnak ucu kadari 16 gb siyah renkli, hem teyp üzerinde sırıtmıyor hemde sanki orjinal ekipman gibi duruyor.(Üzerinde kırmızı minik bir led var çalışırken yanıyor.)

2.Ses kalitesi araçtan çıkan Blaupunkt marka RCD 310 u aratmıyor yani tatmin edici düzeyde.

3-Bluetooth çalışması da tatminkar, ses karşı tarafa sıkıntısız ulaşıyor ve duyuluyor.

4.OPS ekranı bende hiçbir kodlamaya gerek kalmaksızın sıkıntısız çalıştı.

5-Direksiyondaki ses tuşları da çalışıyor, radyo dinlerken yada usb den mp3 dinlerken direksiyondaki ileri geri tuşları ile arama-atlama yapabiliyorum. Ayrıca radyoda frekansın altında "rds" kanal bilgiside geliyor. Yani örneğin power fm  frekansındayken" power fm" yazısı da görülüyor, sadece hafızaya kanalı isim olarak değil de frekans olarak kayıt yapılabiliyor.

6.Radyo frekansı mfd ekrana sizlerde olduğu gibi benim araçta da gelmiyor.

7.Bluetooh arayan bilgisi de malesef mfd ekrana gelmiyor, sanıyorum sizlerde arayan numarayı araç ekranında görebiliyorsunuz. Sanıyorum benim araç ecu su desteklemiyor olabilir.(16 bit-32 bit olayı) yada kodlama ile denenebilir bilemiyorum.

8.Ayrıca sizin araçlarınızda teyp ekranında gözüken" vehicle menu" yani araç bilgilerini (km, yakıt, esp aç kapa vs..) ben göremedim, yani benim teypde ayarlarda böyle bir menü yok.Bu da sanıyorum ecu den kaynaklanıyor yada bana tavsiye edeceğiniz bir kodlama olabilir mi?

9.Benim telefonum mirror linki desteklemiyor ama eşimin telefonu samsung A7 de böyle bir menü var ilk fırsatta sygic naviyi bu telefona kurup mirror linki deneyeceğim ve sizlerede bilgi vereceğim.

Genel olarak aldığım üründen pişman olmadım, bu fiyata orjinaline en yakın seçeneği bulduğuma inanıyorum. Foruma bir katkım olması amacıyla izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. İlerleyen günlerde görüşmek ve paylaşmak üzere herkese selam ve saygılar.

Geri
Üst Alt