Hocam 100% sonuc alinir demiyorum ki zaten, bir danismak gerekebilir diyorum.Nerede saçmalamışım hocam söyler misiniz ?
Yağ eksiltme konusunda hiçbirşey elde edemezsiniz diyorum, adam kitabına yazmış 2bin km de 1 litre yağ eksiltebilir demiş. Bu kadar eksiltme normal mi, bence değil. Ama vw' ne göre normal ve bunu yazı ile kitapçığına yazmışlar. Avukat arkadaşlar diyorsunuz, hadi bir tanesi bu konuda bu sebepten ve bu sınırlardaki eksiltmeden dolayı dava kazanılır desin. Avukat değilim ama akıl var mantık var.
Ayip bildiriminin olabildigince erken yapilmasi ayni sekilde bilirkisinin en yakin zamanda inceleme yapmasi dava kazanimlarinda onemli.
Buna neden ayip diyorum cunku olagan disi bi yag eksiltme var ve buji incelendiginde yaglandigi goruluyor. Bana bu durum eger burada anlatildigi gibiyse, arac satisinin elden cikarma amaciyla yapildigi izlenimi verdi ve bu fikri sundum. Yani durum bizim tsilarin klasik yag azaltmasi gibi gelmiyor.
Bu yasal sorumluluklari ben kafamdan uydurmuyorum, boyle bir sorumluluk var ufak bir google ile bile ulasabilirsiniz.
Ayrica Rotary(wankel) motor degil ki bu yanma odasina dogrudan yag gonderip edip yaksin.