Aracıma vurup kaçtılar

Recep_Gul

Paylaşımcı Üye

İsim
Recep
Geleli 1 hafta bile olmamışken, hemen bu sabah öpücüğü kondurmuş kaçmışlar. Koskoca yolda o darbeyi yapmayı nasıl becerdin... Kaçmasaydın tebrik ederdim doğrusu.
Neyse her şeyde nazarlık deyip geçiyoruz bakalım. Fazla bişey yok aslında ufak bir göçük elle düzeltme yapılır sanırım. Geçerken boyasını bırakmış, orayı da bezle silerek geçiririm diye düşünüyorum.

Tavsiyesi olan varmı?

B2433C81-14D0-43C6-8E41-ACB057ECF001.jpeg

Geçmiş olsun :( Kırmızı bulaşan yerleri aseton ve pamuk yardımıyla çıkartabilirsiniz.

Geçmiş olsun :( Kırmızı bulaşan yerleri aseton ve pamuk yardımıyla çıkartabilirsiniz.
Sağolun, Allah'tan tamponu falan indirmemiş işin yoksa onla uğraş. Şimdi bana rapor tarzı birşey lazım Berlin'e dönünce bildirmek için Polis çağırsam rapor yazmak için gelirler mi acaba?

Geçmiş olsun. Çok bir şey yok dediğiniz gibi. Ama cidden can sıkıcı 🙁

Boyada kalkma görünmüyor keske çizgi üzerinde olmasaymış. Çok daha kötüleri halledilebiliyor, İyi bir göçükcü kolayca halledecektir.

Geçmiş olsun hocam.
Bayramın 3. günü çeşmedeydik, yayalara yol vermek için öndeki araç durdu.. Bizde durduk aradan 4-5 saniye geçti bir firen sesiyle arkadan araba bize öyle vurdu ki arabanın içinde çalkalandık resmen benim kolum şişti. İnip adamı dalacaktım. Bir baktım adam 73 yaşında bir amca. Aracımız baya hasar aldı. Araç ablamın arabasıydı nissan qashqai önde ve arka tamponda koruma demiri olmasına rağmen aracımız arkadan zarar gördü. Bize vuran araç pert oldu. Benim artık bu tür şeylere sabrım yok sinirleniyorum hemen, aracın içinden genç biri çıksaydı azını burnun dümdüz edecektim ya o beni yada ben onu yiyecektim. Kendi aracım 5 gündür otoparktaydı dün aldım bir baktım yanda beyaz bir araç kapı açmış boyası kalkmış kapının. Eğer o araç hala park halinde dursaydı onada zarar verecektim. Eğer sahibi oralarda olsaydı sorgusuz sualsiz onunda azını yüzünü düz edecektim. Dediğim gibi artık sinir sistemim bozuldu sabrımda yok.

@Recep Gül Geçmiş olsun hocam, çok sinir bozucu şeyler gerçekten. Allah korusun.

Yapan da aynısını yaşasın inşallah, tahammül edemiyorum böyle şeylere

Geçmiş olsun , C .Allah beterinden korusun diyelim. diyecek , söyleyecek şey çok muhatap yok.

Sağolun, Allah'tan tamponu falan indirmemiş işin yoksa onla uğraş. Şimdi bana rapor tarzı birşey lazım Berlin'e dönünce bildirmek için Polis çağırsam rapor yazmak için gelirler mi acaba?
Geçmiş olsun , abi polislerde ilgisiz şahsen biz bayram arifesi istanbul Sultangazi’de bir kaza yaptık araç sağ tarafımızdan vurdu virajı tam dönerken aracımız karşı şeride uçtu elektrik direğini devirdi, araç pert oldu airbag açtı.Kazayı saat 8.50 civarı yaptık polis geldiğinde saat 11.30 gibiydi.

Geçmiş olsun , abi polislerde ilgisiz şahsen biz bayram arifesi istanbul Sultangazi’de bir kaza yaptık araç sağ tarafımızdan vurdu virajı tam dönerken aracımız karşı şeride uçtu elektrik direğini devirdi, araç pert oldu airbag açtı.Kazayı saat 8.50 civarı yaptık polis geldiğinde saat 11.30 gibiydi.
3 hafta önce ben de Ataşehir taraflarında bi kazaya karıştım. Maddi hasarlı bir kaza olsa da karşı taraf polis istedi. Polisi aradım konum söyledim karşı taraf anlaşmak istemiyor dememe rağmen 2 saat boyunca hiçbir ekip gelmedi. Bir de 500m aşağıda polis kontrol noktası vardı :)

Araç kiralık değilse bu hasar için polis,rapor vb uğraşdığınıza değmez . Türkiyede artık bu hasarlar için beyanınız bile yeterli . Almanyayı bilmiyorum. Şu yerdeki aracıma park halinde araç çarptı gitti diyin yada en temizi aracı sürttüm diyin dilekçeyle. Bu hasar için kaskoda delmeyin max 1000 tl diyorum. Çok büyük ve ince işçilik isteyen bir göçük değil.

Polisi çağırdım geldi, kasko vs sordu. Göstermeme rağmen (Polis kafadan kırıktı biraz) olayı gördüğünüz anda neden aramadınız, kanıtınız varmı, şuan tüm sorularım yanıtsız kalıyor, olayı gördüğünüz anda neden aramadınız, ben buna rapor tutmam falan filan vs vs, sadece plakayı, aracın ruhsatını birde göçük olan yeri fotoğraf çekip gittiler. Şaşırdım mı? Tabii ki hayır. Ben mağdur olmuşum yardımcı olacağına geldi mahallede artistlik yapıp gitti. Neyse diyecek lafım yok.Sağlık olsun.

Geçmiş olsun hocam.
Bayramın 3. günü çeşmedeydik, yayalara yol vermek için öndeki araç durdu.. Bizde durduk aradan 4-5 saniye geçti bir firen sesiyle arkadan araba bize öyle vurdu ki arabanın içinde çalkalandık resmen benim kolum şişti. İnip adamı dalacaktım. Bir baktım adam 73 yaşında bir amca. Aracımız baya hasar aldı. Araç ablamın arabasıydı nissan qashqai önde ve arka tamponda koruma demiri olmasına rağmen aracımız arkadan zarar gördü. Bize vuran araç pert oldu. Benim artık bu tür şeylere sabrım yok sinirleniyorum hemen, aracın içinden genç biri çıksaydı azını burnun dümdüz edecektim ya o beni yada ben onu yiyecektim. Kendi aracım 5 gündür otoparktaydı dün aldım bir baktım yanda beyaz bir araç kapı açmış boyası kalkmış kapının. Eğer o araç hala park halinde dursaydı onada zarar verecektim. Eğer sahibi oralarda olsaydı sorgusuz sualsiz onunda azını yüzünü düz edecektim. Dediğim gibi artık sinir sistemim bozuldu sabrımda yok.
Seans öneriyorum

Geri
Üst Alt