Ne gerek var sinire hocam? Trafik bu, her sey olabilir. Sukuneti, sakinligi korumak, olayi yonetebilmek onemli.Geçmiş olsun hocam.
Bayramın 3. günü çeşmedeydik, yayalara yol vermek için öndeki araç durdu.. Bizde durduk aradan 4-5 saniye geçti bir firen sesiyle arkadan araba bize öyle vurdu ki arabanın içinde çalkalandık resmen benim kolum şişti. İnip adamı dalacaktım. Bir baktım adam 73 yaşında bir amca. Aracımız baya hasar aldı. Araç ablamın arabasıydı nissan qashqai önde ve arka tamponda koruma demiri olmasına rağmen aracımız arkadan zarar gördü. Bize vuran araç pert oldu. Benim artık bu tür şeylere sabrım yok sinirleniyorum hemen, aracın içinden genç biri çıksaydı azını burnun dümdüz edecektim ya o beni yada ben onu yiyecektim. Kendi aracım 5 gündür otoparktaydı dün aldım bir baktım yanda beyaz bir araç kapı açmış boyası kalkmış kapının. Eğer o araç hala park halinde dursaydı onada zarar verecektim. Eğer sahibi oralarda olsaydı sorgusuz sualsiz onunda azını yüzünü düz edecektim. Dediğim gibi artık sinir sistemim bozuldu sabrımda yok.
Gecen gurescinin biri trafikteki bir insana kunde atarak bosu bosuna olumune sebep oldu. Neyi ispatlamis oldu?
@Recep Gül gecmis olsun.