Yaklaşık bir yıllık Golf8 Life 1.0 kullanıcısıyım , kesinlikle tavsiye ederim, birkaç 7.5 ile kıyaslayıp eski kasayı beğenen olmuş ancak 7.5 highline bir ay kadar kullanma fırsatı olmuş biri olarak detaylıca inceledim uzun yol yaptım ve yorumum öyle bir kalite düşüşü falan söz konusu olmadığı yönünde, ha bir iki şey bulup (amortisörlü kaput, torpido içi kaplama olmaması gibi) sonunada daha sayacak çok fark var gibi sallayan kişilerde var tabi, birkaç bence lüzumsuz eksiltme harici bir kalite farkı yok (örneğin kaput amortisörü, torpido kaplama yeni kasada yok ancak kapı içi cepler halen kaplamalı, bagaj zemini kaldırdığınızda aracın kaportasını görmüyorsunuz komple halı kaplı mesela yeni leon'da hatta yeni a3'te arac kaportasını görüyorsunuz bagaj zeminini kaldırınca, hani malzeme çalınmış deniyor ya bunlarıda görmek yanlı yorum yapmamak gerek bence, ayrıca artılarından bazıları kablosuz şarj standart, iç aydınlatmalar dokunmatik led, koltuk/direksiyon ısıtma standart, çok sayıda özelleştirilebilir renkte ambiyans aydınlatma mevcut bilhassa gece harika görünüyor vsvs). Özetle Golf8 dış tasarımda çok farklı olmasada içeride artık demode kaldığı bir gerçek olan 7.5 ön kosolundan çok daha modern ve şık bir tasarıma sahip. 7.5 -8 kıyası benim tecrübelerime göre bu şekilde, tabiki herkesin aracı kendine güzeldir, bunlar sadece objektif olmadığını düşündüğüm bazı yorumlardaki hususlara açıklık getirmek adına belirttiğim şeyler ki Golf 7.5 bence halen gayet güzel ve başarılı bir araç. Golf8 konfor, performans, yakıt yönleriyle gayet iyi iş çıkarıyor. Ayrıca 1.0 e-tsi denemeden karar vermeyin derim, şaşırtıcı derecede yeterli bir performans sunuyor.