skysoblue85
Üye
Golf 7 'den geçerken, yeni Golf'ü inceledim fakat kaliteden tutun da donanım olarak da beni tatmin etmedi. Isıtmalı koltuk, direksiyon güzel bir özellik ama aracım hep kapalı otoparkta duruyor ve çok da ihtiyacım olmuyor. Zaten dış görünüş olarak da makyajlı Golf 7.5 yanında daha kötü duruyor bence. İç malzeme kalitesi olarak alt taraflarda ki malzeme kalitesi A3 ile hemen hemen aynı çok da fark yok ama A3'ün içi çok daha yenilikçi ve daha güzel duruyor. Araba alırken benim için kullanılması gereken donanımlar, acc ve şerit takip di bunlar da A3'de bulunuyor, kör nokta uyarı sistemini de dışarıda 2 ay önce taktırdım. Bu arada bütçeniz yetiyor ise 1.0 yerine 1.5 almanızı tavsiye ederim, 1.0'ın 1.5'a göre titreşimli ve sesli motoru , 1.4 tsi 'dan sonra çok da hoşuma gitmedi, keşke 1.5 advance paket A3 alsaydım deyip duruyorum,ama sline koltuklarının konforu çok iyi, beni cezbeden de sline koltuklar oldu.Hocam o kadar haklısınız ki alırken donanımlı araç almadığıma (7 midline) çok pişman olmuştum yeni a3 e baktığımda açık ara gözle görülür farklar var fakat arada bütçede oynuyor tabi o kadar parayı veren a3 üde alır düşüncesi doğuyor şuan sadece isim olarak golften şaşmamak düşüncesi algısıyla pişman olmaktan yana bir tedirginliğim mevcut fakat golf 8 life ve style paketlerini kullandım test ettim 1.0 la 1.5 arasında hissedilir fark var ki biri 3 silindir olmasından kaynaklı normal eski a3 olsa kesinlikle istemezdim ama yeni makyajlı a3 boş paketi bile s line gibi duruyor bu konuyu açmamdaki en büyük sebepte buydu yani bir yerde duygularıma tercüman oldunuz