Merhaba golftutkusu ailesi;
Yaklaşık Mart ayı ortası itibari ile araç siparişi veren ve sipariş sürecini Volkswagenim'den takip etmeye başlayan Volkswagen müşterileri farklı süreç ve mesajlarla karşılaşır oldular. Bizler gibi belli bir tarihçe bilgisi olan kişiler de farkettiler ki, Mart ayı itibariyle önceki dönemlere göre kronolojik sipariş süreci ve sipariş mesajları değişmiş gibi duruyor. Süreçte, bilgi karmaşasına, tutarsızlığa, belirsizliğe yol açtığı, bilginin yerini tahminlere bıraktığı görülüyor.
Konuyu açmamın amacı, sipariş süreci hakkında sahip olduğumuz doğru ve güncel bilgileri burada toplamak, tahmini verilerin elbirliği ile tekrar tutarlı bilgi haline dönüşmesini sağlamaktır.
Bunu gerçekleştirirken de elde ettiğimiz bilgilerin işe yaramasını sağlayabilir, yeni sipariş vererek forumumuza katılan üyelere de planlamalarını yapabilme yönünde ışık tutmasını hedefleyebiliriz.
1- Sipariş süreç adımlarının kronolojik sıralaması?
2- Her süreç adımının Volkswagenim mesajı?
3- Her süreç adımının yaklaşık süresi?
4- Bu sürelerin Araç teknik özelliği, std. donanım, opsiyonel donanım ile korelasyonu?
5- Süreç adım sürelerinin ve toplam sipariş süresinin sürekli takibini yapabilir, iyileşmeyi izleyebiliriz.
Bu konuya gelen verileri yukarıdaki 5 maddeye yanıt verecek şekilde derleyip bilgiye dönüştürmeyi düşünüyorum. Dolayısıyla gelen verilerin de bu amaca hizmet edecek netlikte olması çok önemlidir.
Forumun diğer konularında bu amaca hizmet edecek bilgilere rastlandığında bu konuya transfer edilirse süper olur
@yusuf Hocam.
Tarayıp bulabildiğim mesajları aşağıya ekliyorum ama bu mesajlar şu an kullanılmıyor ya da farklı anlam taşıyor olabilir.
Saygılar.