Golf 7 2015 araç için acc maliyeti nedir şuan ?hocam hız sabitleme ağustos tan beri yok. üretilmiyor. acc elbette yapılabilir.
araç donanımı ve kullanılacak parçalara göre değişir. ezbere demek zor. ama gateway arka devir sensörü ve direksiyon çerçevesi değişecek araçta 20 bini rahatlıkla aşar.Golf 7 2015 araç için acc maliyeti nedir şuan ?
bakmanız mı lazım araca yoksa bir yerlerde kod filan mı var iletebileceğimaraç donanımı ve kullanılacak parçalara göre değişir. ezbere demek zor. ama gateway arka devir sensörü ve direksiyon çerçevesi değişecek araçta 20 bini rahatlıkla aşar.
aracın donanımı nedir? xenon far var mı ? veya ekstra donanım ?bakmanız mı lazım araca yoksa bir yerlerde kod filan mı var iletebileceğim
Volkswagen golf 1.2 TSI comfortline D SGaracın donanımı nedir? xenon far var mı ? veya ekstra donanım ?
Merhaba 2016 golf comfortline model araca hız sabitleme taktırmayı düşünüyorum. Araç orijinal direksiyon üzerinde hız sabitleme tuşu yok. Ne kadara mal oluraracın donanımı nedir? xenon far var mı ? veya ekstra donanım ?
Merhaba, hocam ne yaptınız hız sabitleyici işini, ben de yaptırmak istiyorum da ?Merhaba 2016 golf comfortline model araca hız sabitleme taktırmayı düşünüyorum. Araç orijinal direksiyon üzerinde hız sabitleme tuşu yok. Ne kadara mal olur
Bu işlemin toplam maliyeti ne kadar olur. 2016 Golf 1.2 TSİ com.Düz hız sabitleme yerine acc yaptırmak şuan daha mantıklı olacaktır. Ön bölge çarpışma asistanı sayesinde en az 1 kez sizi arkadan birine çarpmaktan kurtarsa aradaki farkı fazlasıyla çıkaracaktır.
Bu işlem için servisten set almak lazım. Yaklaşık 13-15 bin emin değilim. Montaj ve kodlamada da 3bin tutar desek 18 bin gibi rakam çıkar.Bu işlemin toplam maliyeti ne kadar olur. 2016 Golf 1.2 TSİ com.
Bu işlem için servisten set almak lazım. Yaklaşık 13-15 bin emin değilim. Montaj ve kodlamada da 3bin tutar desek 18 bin gibi rakam çıkar.
Bu işlem için servisten set almak lazım. Yaklaşık 13-15 bin emin değilim. Montaj ve kodlamada da 3bin tutar desek 18 bin gibi rakam çıkar. TaniBu işlemin toplam maliyeti ne kadar olur. 2016 Golf 1.2 TSİ com.
abi 2016 da maliyet biraz daha yüksek acc için.Acc yapmak en mantıklısı bence