onR10
Üye
maliyet sorununuz yoksa acc yaptırın ama maliyet sorunu varsa hız sabitleme mantıklı olacaktır.2016 1.2 tsi confortline
maliyet sorununuz yoksa acc yaptırın ama maliyet sorunu varsa hız sabitleme mantıklı olacaktır.2016 1.2 tsi confortline
Sen ACC de eklet tadından yenmezMerhaba, şahsi kanaatim hız sabitleme yakıta da etki ediyor araç standart rolantide gittiği için. Kullanırken çok keyif alıyorum ben. Çoğu zaman fren yapmadan hızı azaltıp, arttırabiliyorum. Eksik yanı ise fren yaptıktan sonra devre dışı kalıyor tekrar müdahale etmek lazım. Kesinlikle tavsiye ederim.
Merhaba hız sınırlamayı kullanıyorsanız yalnızca lisans alıp kodlatmanız yeterliMerhabalar
Golf mk 7.5 comfortline 1.6 tdi otomatik aracım var. Hız sabitleyici tuş takımı takılmış araca ama aktif değil. Aracın üzerinde 3Q0907530B gateway var. Yazılım ile aktif edilebilir mi. Yoksa parça degisimi mi gereklidir. Yardımcı olabilir misiniz.
Merhaba, aracınız 2.el ise daha önceki sahibi ses kısma tuşu veya öbür tuşlar sorun yarattığı için takımı değiştirmiş olabilir mi? Menü tuşları chrome kaplama mı? yoksa mat bir halde mi? Resimdeki gibi parlak aynalı yapıda ise daha önce değişmiş olabilir.Merhabalar
Golf mk 7.5 comfortline 1.6 tdi otomatik aracım var. Hız sabitleyici tuş takımı takılmış araca ama aktif değil. Aracın üzerinde 3Q0907530B gateway var. Yazılım ile aktif edilebilir mi. Yoksa parça degisimi mi gereklidir. Yardımcı olabilir misiniz.
Merhaba üzerindeki tuş mat renk çıkarıp parça koduna baktım 5G0959442P görünüyor.Merhaba, aracınız 2.el ise daha önceki sahibi ses kısma tuşu veya öbür tuşlar sorun yarattığı için takımı değiştirmiş olabilir mi? Menü tuşları chrome kaplama mı? yoksa mat bir halde mi? Resimdeki gibi parlak aynalı yapıda ise daha önce değişmiş olabilir.
Tuş takımı fabrikasyon gibi, bu tuş takımında mod değiştirme tuşu olmuyordu galiba, @gn461 arkadaşımızın sorduğu soru gibi soracaktım bende hız sınırlayıcıya geçiş yapabiliyor olsaydınız lisans ve kodlama ile hallolurdu.Merhaba üzerindeki tuş mat renk çıkarıp parça koduna baktım 5G0959442P görünüyor.
Merhaba, ACC için görüştüm araç 2013 model olduğu için ACC'de ABS pompası desteklemeyebilir dediler. Konu hakkında bilgisi olan var mı ?.Sen ACC de eklet tadından yenmez
Geneli desteklemez. Ama net bilgi için abs pompası parça numarası gereklidir. Vcds'de yazan.Merhaba, ACC için görüştüm araç 2013 model olduğu için ACC'de ABS pompası desteklemeyebilir dediler. Konu hakkında bilgisi olan var mı ?.
Parça numarasını nasıl öğrenebilirim ?Geneli desteklemez. Ama net bilgi için abs pompası parça numarası gereklidir. Vcds'de yazan.
Parça numarasını nasıl öğrenebilirim ?