Yeni araba tercihi

Doctor

Üye
İsim
İlker
Herkese iyi hafta sonları diliyorum.

2015 model 1.2 tsi manuel golf mk7 comfortline aracım var. Arabayı yenileme düşüncem var. Fakat kafam cok karıştı. Bütçe olarak max 750 bin tl dolaylarını düşünüyorum.

Golf 8 icin bayilerle konuştum. Sadece manuel impression var. Manuel olmasi dert degil. Fakat araba bom boş. Park sensörü ambiyans aydınlatma hiz sabitleyici vs vs bir çok eksik var. Arti olarak fiyati uygun. Life ve style su an sifir bulunmuyor. İkinci eller su an sifir liste fiyatindan daha pahali ikinci el mantikli gelmiyor.

Leon mk4 1.5 tsi manuel bakiyorum. Araba dolu paket sadece motor 130 hp manuleller ama cok takilacak bir detay değil. Piyasasi oturmamis bir arac olmasi kafami kurcaliyor.

Astra L kasa dun bayide inceledim ama araç gs paketti gs paket gayet guzel duruyor. Benim alabilecegim ya manuel yada artik indirim olursa otomatik edition. Manuel 660 bin tl civari ve golf imp gore baya dolu kaliyor. Ama edition astra nasil görünür incelemek lazim su an bayilerde yok.

Sizin dusunceleriniz nelerdir. Alternatif olarak ne bakılabilir. Benzinli manuel ya da otomatik c hb veya b suv tercihim olabilir.

Golf'un sahip oldugu platform diger araclara nazaren mukemmel bir platform bence. Her sekilde upgrade ediliyor. Cok moduler bir yapisi var. Yani ozetle eksik gordugunuz ozellikleri araca kazandiracak yetenekli bireyler veya profesyonel firmalar var. Fabrikasyon istiyorsaniz orasi baska tabi.

o bütçelere 2018-2019 düşük km otomatik,cam tavanlı highline golf 7.5 alınır.

Yeni bir başlık açmak istemedim, o yüzden bu konuyu hortlatıyorum.

Ağırlık şehir içi kullanmalık 900-1.2M bandında hangi aracı önerirsiniz. Şehir içi aracı olarak. Uzun yolda Caddy aracımızı kullanıyoruz.

0km Clio baktık, açıkcası iç mekan ve dış tasarım Polo dan iyiydi. Donanımlar da epey yüksek.
Polo Life baktık, aslında bize göre iyi bir araç ama 2.el fiyatları epey yüksek, o paralara 0km başka modeller alınabiliyor.
Corsa lar hakkında bilgi sahibi değilim ama 900 1m civarı çok temizleri vardı. Üstelik GS modeli.

Aradığımız kriterler: Led far olmalı, Dijital gösterge olmalı, Otomatik vites olmalı.

Fikir ve öneriye açığız, SUV veya Crossover düşünmüyoruz.

@DifferenceCan Hocam sadece şehir içi ise elektrikli Renault Zoe düşünebilirsiniz. 400 km menzili var. Fiyatı da bütçenize uyar. Arkadaşım aldı, gayet memnun.

Ağırlık şehir içi kullanmalık 900-1.2M bandında hangi aracı önerirsiniz. Şehir içi aracı olarak. Uzun yolda Caddy aracımızı kullanıyoruz.

0km Clio baktık, açıkcası iç mekan ve dış tasarım Polo dan iyiydi. Donanımlar da epey yüksek.
Polo Life baktık, aslında bize göre iyi bir araç ama 2.el fiyatları epey yüksek, o paralara 0km başka modeller alınabiliyor.
Corsa lar hakkında bilgi sahibi değilim ama 900 1m civarı çok temizleri vardı. Üstelik GS modeli.

Aradığımız kriterler: Led far olmalı, Dijital gösterge olmalı, Otomatik vites olmalı.

Renault Clio ‘nun dıştan bakınca tasarımı güzel gelebilir ve donanım olarak epey yüksek gelebilir, Clio ‘da esas siz bir de aracı lifte kaldırın veya aracın altına eğilip bir inceleyin., O zaman aracın kalite olarak ne kadar vasat bir araç olduğunu anlarsınız. Clio dışardan bakınca cicili bicili gözükür., içi seni dışı beni yakar sözü tam bu araca uyan bir söz.

Bu paralara alınacak araçlar arasında en önde gelen yine golf 7.5 araçlar olur (şahsi fikrim). Sessizlik ve konforda bu fiyata alınabilir başka araç yok bence.

Şu sıra benzer bir fikrim var. 13 model Golf 7 aracım var 1.6 tdi Comfortline sağ on çamurluk ve kapı boyalı, 146 binde manuel. Alalı çok uzun bi süre olmadı ağır bakım yaptırdım araca, çok keyifli araç ama yaşı dolayısıyla değiştirme fikrim var. Aracım kaça gider bilmiyorum ama uzerine max 150 bin ekleyebiliyorum. 1.2 tsi 1.4 tsi golf 7 7.5 veya leon düşünüyorum. Manuel de kullanırım ancak km 100 bini geçmiş olmasın istiyorum. 1.6 105 lik tdi dan sonra 1.2 tsi uzer diyenler oldu, Fikir ve önerilere açığım.

Şu sıra benzer bir fikrim var. 13 model Golf 7 aracım var 1.6 tdi Comfortline sağ on çamurluk ve kapı boyalı, 146 binde manuel. Alalı çok uzun bi süre olmadı ağır bakım yaptırdım araca, çok keyifli araç ama yaşı dolayısıyla değiştirme fikrim var. Aracım kaça gider bilmiyorum ama uzerine max 150 bin ekleyebiliyorum. 1.2 tsi 1.4 tsi golf 7 7.5 veya leon düşünüyorum. Manuel de kullanırım ancak km 100 bini geçmiş olmasın istiyorum. 1.6 105 lik tdi dan sonra 1.2 tsi uzer diyenler oldu, Fikir ve önerilere açığım.

Belki bu fikrime katılmayanlar olacaktır ancak 2016 1.2 tsi golf kullanan biri olarak araç dolu olduğunda veya klima açıkken performansa bariz etkisini hissediyordum.
şuan 1.5 150hp araca geçtim ve evet uzun yolda ara hızlanmada araba doluyken klima açıkken vs farketmeksizin ayağımın altındaki gücü çok daha güzel hissediyorum. Birazda beklenti meselesi kullanım şekli itibariyle 1.2 tsi’ın gücünü yeterlide bulabilirsiniz

Belki bu fikrime katılmayanlar olacaktır ancak 2016 1.2 tsi golf kullanan biri olarak araç dolu olduğunda veya klima açıkken performansa bariz etkisini hissediyordum.
şuan 1.5 150hp araca geçtim ve evet uzun yolda ara hızlanmada araba doluyken klima açıkken vs farketmeksizin ayağımın altındaki gücü çok daha güzel hissediyorum. Birazda beklenti meselesi kullanım şekli itibariyle 1.2 tsi’ın gücünü yeterlide bulabilirsiniz
1.4 tsi a daha yakın hissediyorum ama fiyat farki çok net. Tabii önce aracımı satmam gerekiyor veya kurumsal firmalar bu konuda nasil bilmiyorum ama takas da bir seçenek.

Opel veya Psa grubu 1.2T motordan uzak durun. Triger sistemi sıkıntıları mevcut.

Mg4 öneririm. Ya da bütçe biraz daha artarsa 2. El bir ioniq 5 önerebilirim.

Opel veya Psa grubu 1.2T motordan uzak durun. Triger sistemi sıkıntıları mevcut.
Yağ içinde çalışıyormuş sanırım trigerleri, açıkcası VAG grubu dışında araç kullanmadık hiç, o yüzden aşırı aşırı hakim değilim tabii Opel veya Peugeot a.

Geri
Üst Alt