Yeni araba tercihi

Hayırlı uğurlu olsun hocam.

Gsr2 ile clio da multimedya ekranı büyümüş kadranda değişiklik olmuş diyorlardı.
Teşekkür ederim, sağolun hocam.

Ekranlarda kablosuz carplay vs gelmiş, dijital kadran standart olmuş, fakat ekstra büyük ekran için opsiyon almanız gerekiyor. Sadece en üst donanımda büyük ekranlar standart diye biliyorum fakat satış danışmanı bütün paketlerde opsiyon demişti bize. Üstelik dahili navigasyonla beraber geliyor büyük ekran, gösterge ekranına da yansıyor tabii.

Otomatik uzun far, tabela tanıma, şerit takip, çarpışma önleme, geri görüş, keyless, katlanır ayna gibi baya standart donanımı yükseltmişler.

Direksiyon göbeği değişmiş ekstra olarak.

Test aracında büyük ekranlı ve 360 kameralı full opsiyonlusu vardı, ekranların kalitesi segmentinden 2 gömlek yukardaydı, VW biraz ders alması lazım, rakipleri elini güçlendiriyor, VW cost reduction yapmaktan geri geri gitmeye başlıyor.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim, sağolun hocam.

Ekranlarda kablosuz carplay vs gelmiş, dijital kadran standart olmuş, fakat ekstra büyük ekran için opsiyon almanız gerekiyor. Sadece en üst donanımda büyük ekranlar standart diye biliyorum fakat satış danışmanı bütün paketlerde opsiyon demişti bize. Üstelik dahili navigasyonla beraber geliyor büyük ekran, gösterge ekranına da yansıyor tabii.

Otomatik uzun far, tabela tanıma, şerit takip, çarpışma önleme, geri görüş, keyless, katlanır ayna gibi baya standart donanımı yükseltmişler.

Direksiyon göbeği değişmiş ekstra olarak.

Test aracında büyük ekranlı ve 360 kameralı full opsiyonlusu vardı, ekranların kalitesi segmentinden 2 gömlek yukardaydı, VW biraz ders alması lazım, rakipleri elini güçlendiriyor, VW cost reduction yapmaktan geri geri gitmeye başlıyor.

Clio nun anahtarı kibar yapsalar keşke. Kart şeklini sevmiyorum.

Evolution ve techno esprit alpine diye 2 paketten oluşuyor di mi ?

Üst pakette Büyük multimedya ekranı videolarının birinde standart demişti de.

4.10 dk den itibaren bir bakın.

Clio nun anahtarı kibar yapsalar keşke. Kart şeklini sevmiyorum.

Evolution ve techno esprit alpine diye 2 paketten oluşuyor di mi ?

Üst pakette Büyük multimedya ekranı videolarının birinde standart demişti de.

4.10 dk den itibaren bir bakın.

İzlemiştim bu videoyu, bende Alpin donanımda büyük ekranlar standart diye biliyorum fakat biz sipariş geçerken Alpinlerin bazılarında standart ekranlar, bazılarında büyük ekranlar vardı hatta bazıları büyük multimedia ekranı küçük kadran kombinasyonu vardı.

3 donanım var, Equilibre, Evolation, Techno Esprit Alpin.

Ekli dosyayı görüntüle 79250
Şu NFS den fırlamış gibi gösteren alt aydınlatma aksesuarı çok iyi duruyormuş, ne kadardır acaba fiyatı.
Kaldırım yanına park ederken iş görür, gece karşılama ışığı olarak da kullanılabilir.

Tabi Reno o amaçla ürettiyse...

Ekleme; Açıklaması şöyleymiş

sensörlü araç altı aydınlatma
Aydınlatması yetersiz konumlarda aracınızı bulun. Aracınıza yaklaştıkça veya sadece uzaktan kumandaya basmanızla şasi altı LED lambası yanarak size yolu gösterir.

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt