1.2 130 beygir hocamMotoru nedir?
1.2 130 beygir hocamMotoru nedir?
hocam teşekkürler dün elektriklisini kullandım 2024 model konfor kalite gerçekten beğendim benzinli yoktu test aracı. ama motoru tatmin edicektir eminim zaten ufak araba ayrıca arkadaşımda yeni corsa var dün onu da kullandım golf'ü cupra'yı falan pek aratmadı yani konforuBakım maliyetleri ve garanti uzatma seçenekleri vw e göre hesaplı. Donanım ve iç mekan tasarımı benim de çok hoşuma gidiyor.
Motoru 130 beygir ve 230 nm tork ile küçük kasasından dolayı oldukça performanslı ve vites geçişleri çok akıcı.
Cam tavan açılmıyor ve B segment, Golf’ten sonra kesinlikle test sürüşü yapıp konforu ve iç mekan hacmini karşılaştırarak karar vermelisiniz.
evet hocam haklısınız zaten teknoloji sürekli gelişiyor tek şanzıman dsg olmadığına göre dayım 408 aldı kalite falan gerçekten iyi motor o kasaya biraz ağır kalmış sadece ama genel olarak memnun ben her ne kadar sevmesemde
1.200’e 0 km cam tavanlı ibiza fr bakabilirsiniz bayilerde mevcuttu. Motor donanım olarak cliodan daha iyi hissettirecektir sadece yüzü biraz eskidi denilebilir.Yeni bir başlık açmak istemedim, o yüzden bu konuyu hortlatıyorum.
Ağırlık şehir içi kullanmalık 900-1.2M bandında hangi aracı önerirsiniz. Şehir içi aracı olarak. Uzun yolda Caddy aracımızı kullanıyoruz.
0km Clio baktık, açıkcası iç mekan ve dış tasarım Polo dan iyiydi. Donanımlar da epey yüksek.
Polo Life baktık, aslında bize göre iyi bir araç ama 2.el fiyatları epey yüksek, o paralara 0km başka modeller alınabiliyor.
Corsa lar hakkında bilgi sahibi değilim ama 900 1m civarı çok temizleri vardı. Üstelik GS modeli.
Aradığımız kriterler: Led far olmalı, Dijital gösterge olmalı, Otomatik vites olmalı.
Fikir ve öneriye açığız, SUV veya Crossover düşünmüyoruz.
Hayır triger yağ içinde çalılıyor yap pompasını tıkayabiliyor 10.000 km de bir karteri orayı burayı açan çok şirkette arkadaşımda opel astra yeni kasa var aynı motor 2 defa servise gitti kayış parçalarını tenizletiyor1.2 puretech te zincire geçmişler mi sonunda, yeni 3008 de geçtiler o yüzden sordum
Teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için, gerek yürütme maliyeti gerekse 2. araç olacağından ötürü Clio tercih ettik, yarın bayiden teslim alacağız nasipse.1.200’e 0 km cam tavanlı ibiza fr bakabilirsiniz bayilerde mevcuttu. Motor donanım olarak cliodan daha iyi hissettirecektir sadece yüzü biraz eskidi denilebilir.
2024 Polo Life paketteki küçültülmüş ekranda acaba (devir saati ve km saati) aynı anda ekrana yansıtılabiliyor mu..? İnceleme şansınız oldu mu,Teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için, gerek yürütme maliyeti gerekse 2. araç olacağından ötürü Clio tercih ettik, yarın bayiden teslim alacağız nasipse.
Polo larda 1280 gibi rakamlar vardı fakat 2024 ile küçülmüş ekranlar için elemiş olduk.
İbiza bakan arkadaşlar için fiyat iyi düşünülebilir.
İkisi aynı anda ekrana yansımıyor hocam impression paketteki ekranın aynısını koymuşlar, ayrıca dediğiniz gibi app connect lisans kodu istiyor diye duydum, bu kadar cost reduciton olacaksa VW olmasın dedik vazgeçtik, ayrıca orta multimedia ekranı kötü, geri görüş hepsinde yok, olanlarda minnacık ve kalitesiz gösteriyor. DSG si garip şekilde yavaş çalışıyor üstelik.2024 Polo Life paketteki küçültülmüş ekranda acaba (devir saati ve km saati) aynı anda ekrana yansıtılabiliyor mu..? İnceleme şansınız oldu mu,
Ayrıca sanırım AppConnect (android auto / apple car play) ‘i de kaldırmışlar diye duydum.
Valla yazık sırf sadece ekrana devir saati gözüküyor diye bilee almama sebebi benim açımdan,İkisi aynı anda ekrana yansımıyor hocam impression paketteki ekranın aynısını koymuşlar, ayrıca dediğiniz gibi app connect lisans kodu istiyor diye duydum, bu kadar cost reduciton olacaksa VW olmasın dedik vazgeçtik, ayrıca orta multimedia ekranı kötü, geri görüş hepsinde yok, olanlarda minnacık ve kalitesiz gösteriyor. DSG si garip şekilde yavaş çalışıyor üstelik.
Hayırlı olsun hocam.Teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için, gerek yürütme maliyeti gerekse 2. araç olacağından ötürü Clio tercih ettik, yarın bayiden teslim alacağız nasipse.
Polo larda 1280 gibi rakamlar vardı fakat 2024 ile küçülmüş ekranlar için elemiş olduk.
İbiza bakan arkadaşlar için fiyat iyi düşünülebilir.
katılıyorum hocam geçen 350 bin kmde passsatla dsg 2012 model, bolu kastamonu yaptık araba yağda gidiyor sanki konfor yol tutuş harikaydı. hocam ben zaten golf 7 ile 10 senede 70 bin yaptım. cupra ile 10 ayda 6 bin km falanBen kendi aracımı alırken
(Tdi/manuel/golf )
Vw forumlarından değilde
Daha kısa yoldan kendi biraderimden kopya cektim
2018 de Golfü alırken , birader tdi/manuel/passat b7 2012 model aracı tam 6 yıl / 220 bin km de idi.
Bu sürecte bana bu passatın baş ağrıtan arızalarını yolda bırakmalarını , yaktığı arıza lambalarını bi anlatsana dedim biradere?
Yokki dedi !
Bir araç 220 bin km sıfır hata ile yürüyorsa bu kayda deger bir referansdır. Olması gereken alman kalite hatasızlık standartı da bu olmalı zaten.
Dedigim gibi peugeot 208 forumlarını scann ediniz. Kullanıcıları ile iletisime geçin . +100-150 bin km icin tecrübeler varsa yaşanan arızalar iyi analiz edin.
Dikkat ederseniz
Alman arabasına 200.000
Fransız arabasına 100-150 bin bictim
Bu da benim deutschland / germany / prusya takıntım diyelim.
Prusya ? Almanyanın eski adı
https://tr.wikipedia.org/wiki/Prusya
Sağolun, teşekkürler.Hayırlı olsun hocam.
Bu son güncellemelerden önce(2021-2023) ekran dediğiniz gibiydi fakat GSR2 güvenlik standartlarından sonra fiyatı yükseltmemek adına olsa gerek ekranlar değişmiş.Valla yazık sırf sadece ekrana devir saati gözüküyor diye bilee almama sebebi benim açımdan,
Multimedya ekranı neden kötü.? Mk7,5 kasalardaki 8 inch ekran kullanıyorlardı,
Geri görüş kamerası acaba high camera yerine, maliyeti düşğrmek için low camera mı kullandılar.? Geri vitese taktığınızda ve direksiyonu çevirdiğinizde ekrandani tekerler manevra şeritleri sabit kalıyorsa low tip cameradır, yok eğer tekerlek izleri de hareket ediyor ise high tip camera dır.