fındıkmotor
Üye
Clio fena araba değil fakat sırf perde hava yastığı olmaması benim için almama sebebiTabi test sürüşünde 4 5km sürüş yaptım, çok fazla detay vermem yanlış olur, benim sürüşümde gayet stabildi diyebilirim.
Clio fena araba değil fakat sırf perde hava yastığı olmaması benim için almama sebebiTabi test sürüşünde 4 5km sürüş yaptım, çok fazla detay vermem yanlış olur, benim sürüşümde gayet stabildi diyebilirim.
Hocam profil fotoğrafın çok hoşuma gitti
120 km hızdan sonra güven vermiyor şehirler arası 3000 km kullandım şerit kendi değiştiriyor resmenhocam merhaba clio nasıl güven veriyor mu sürüşü
kullandığınız araç sıfır mıydı yoksa kiralık falan mıydı120 km hızdan sonra güven vermiyor şehirler arası 3000 km kullandım şerit kendi değiştiriyor resmen
Sıfırdı kiralık değil bu aradakullandığınız araç sıfır mıydı yoksa kiralık falan mıydı
İşim gereği aklına gelebilecek yolda gördüğün her aracı kullandım kullanıyorumda clioyu akrabalarıma dahi aldırmadım ön yargı falan değil bu arada gerçek kullanıcı deneyimim 1 günlük kirala istersen ne demek istediğimi 120 üzerine çıktığında anlarsın çok netkullandığınız araç sıfır mıydı yoksa kiralık falan mıydı
hocam golf 7 cupra leon kullandım leonu yeni sattım hatta malum istanbul fazla para vermek istemiyorum arabalara park yeri bakım masrafları kaskoydu derken sinir bozucu oluyor, maksat ulaşım moduna girdim yani ama clio kullanan çok var hocam ya valla şimdi kafamı karıştırdınızİşim gereği renault clio ve taliant araçlarını kullanma eziyetine maruz kaldım.
Yolda gidişi olsun, size vermiş olduğu güven olsun, konfor olsun kesinlikle şahsi kullanım için tercih edilecek araçlar değil diye düşünüyorum.
Sıfır araç alacaksanız, bence bütçenize göre vag grubu araştırmanızı öneririm.
haklısınız aslında hocam zaten en dip araçlar yani malum ülke şartları insanlar onlara yöneliyor uygun diye.İşim gereği aklına gelebilecek yolda gördüğün her aracı kullandım kullanıyorumda clioyu akrabalarıma dahi aldırmadım ön yargı falan değil bu arada gerçek kullanıcı deneyimim 1 günlük kirala istersen ne demek istediğimi 120 üzerine çıktığında anlarsın çok net
Yani bu aracı sadece şehir içi kullanmayacağını düşünürsek, çokta mantıklı bir hareket olmaz clio.hocam golf 7 cupra leon kullandım leonu yeni sattım hatta malum istanbul fazla para vermek istemiyorum arabalara park yeri bakım masrafları kaskoydu derken sinir bozucu oluyor, maksat ulaşım moduna girdim yani ama clio kullanan çok var hocam ya valla şimdi kafamı karıştırdınız
çanakkale istanbul yapıcam gibi duruyor bir süre o zaman ben başka modellere bakıyım corsa 208 için ne diyorsunuz ? yeni kasa ikisi de.Yani bu aracı sadece şehir içi kullanmayacağını düşünürsek, çokta mantıklı bir hareket olmaz clio.
Şehirler arası yol yaptığın zaman demek istediğimi çok iyi anlarsın hocam.
Bu bahsettiğin iki aracı hiç deneyimleme şansım olmadı, zaten segment olarak da farklılar.çanakkale istanbul yapıcam gibi duruyor bir süre o zaman ben başka modellere bakıyım corsa 208 için ne diyorsunuz ? yeni kasa ikisi de.
Hocam sıfır clio yerine 2.el vag grubu işinizi görür mü illa sıfır mı istiyorsunuz ?hocam golf 7 cupra leon kullandım leonu yeni sattım hatta malum istanbul fazla para vermek istemiyorum arabalara park yeri bakım masrafları kaskoydu derken sinir bozucu oluyor, maksat ulaşım moduna girdim yani ama clio kullanan çok var hocam ya valla şimdi kafamı karıştırdınız
Test araçları yokmuş aradım bugün evime yakın iki bayi var, vag grubundan sıkıldım hocam biraz değişiklik yapmak istiyorum dsg'nin o şıkırtı desi beni çıldırtıyor corsa kullanan arkadaşım var çok memnun, 208 içinde yol tutuşu çok iyi diyorlar yeni fiyatlar güncelleniyormuş pazartesi muhtemelenBu bahsettiğin iki aracı hiç deneyimleme şansım olmadı, zaten segment olarak da farklılar.
Modeller ile ilgili bayilere gidip bir test sürüşü yapıp deneyimleyip bize de aktarabilirsin, biz de bilgilenmiş oluruz.
Bu bahsetmiş olduğun araçların yerine, bir polo alıp en azından konforlu ve yere basar bi şekilde şehirler arası yol yapabilirsin diye düşünüyorum.
Ama tabiki kullanıcı sizsiniz hocam, o sebeple beklentileri hangisi karşılıyorsa o sizin için en mantıklısı olur
hocam sıfır yada çok temiz 5 bin civarı falan. vag baktım golf 7.5 ve 8 lere baktım herkes kafasına göre fiyat istiyor ben cupra leonu 90 bin tl ucuza verdim zaman kaybetmemek adına onu bile 50 günde anca sattım full matrixli aracıHocam sıfır clio yerine 2.el vag grubu işinizi görür mü illa sıfır mı istiyorsunuz ?