CORLEONE
Üye
Hocam sıfır clio yerine 2.el vag grubu işinizi görür mü illa sıfır mı istiyorsunuz ?
Hocam sıfır clio yerine 2.el vag grubu işinizi görür mü illa sıfır mı istiyorsunuz ?
hocam mantıklı bende aslında öyle düşündüm ama golf'ü 10 sene kullandım hiç masrafsız sorunsuz ama yaş illaki gidiyor satarken hep sorun olacak. 40.yıllara bakıyorum f30 lar fiyatlar aşırı uçuk gelde alClio yerine bmw audi almışlar
O konuda siz de haklısınız illa yaş ve km olurhocam mantıklı bende aslında öyle düşündüm ama golf'ü 10 sene kullandım hiç masrafsız sorunsuz ama yaş illaki gidiyor satarken hep sorun olacak. 40.yıllara bakıyorum f30 lar fiyatlar aşırı uçuk gelde al
çok teşekkür ederim hocam bi golf 8 style buldum ama fiyatta yardımcı olmadı bende sinirlendim vazgeçtim ) hocam şuan beklentim biraz teknoloji güven konfor zaten basamıyoruz malum her yer ceza arabayı sattım arkadaşın arabasıyla boluya gittik 90 la ceza yemişim 1500Hocam 3 yıl 2020 clio kullandım 35bin km de 2 hafta önce sattım golf 8 e geçtim. Golfle leon ile kıyaslarsan tabiki kalite konfor farkı olucak ilk başta zaten segment farkı var. 1.0tce motordu 140a kadar fark etmeden çıkıyordu araba (maunel) şeritte gezme kayma oynama hiç olmadı tabi araba hafif leonla girdiğin gibi viraj performansı yol tutuşu bekleme. Şehir içi kullamım için yakıt olarak biraz fazla ama şehirler arası 110/120 ile 4.8/5.0 civarı geziyordu.
208 arkadaşımda vardı tip olarak clio ya göre daha tarz ama işçilik kalitesi özellikle boya kalitesi çok düşük ve daha dar. Senin için konfor ön planda ise bi kaç yıllık c segmenti bak eğer sıfır olsun garantili olsun diyorsan b segmentine. Şimdiden hayırlı olsun ne olursa.
Bütün Ncaplar de var perde hava yastığı, GSR2 üstelik, TR de mi yok, herkes böyle diyor.Clio fena araba değil fakat sırf perde hava yastığı olmaması benim için almama sebebi
120 sabit uzun yol gidilecek bir araç değil ki zaten, şehir içi amaçlanmış bir araç, gereğinden fazla beklenti içine girmişsiniz gibi geldi bana.İşim gereği aklına gelebilecek yolda gördüğün her aracı kullandım kullanıyorumda clioyu akrabalarıma dahi aldırmadım ön yargı falan değil bu arada gerçek kullanıcı deneyimim 1 günlük kirala istersen ne demek istediğimi 120 üzerine çıktığında anlarsın çok net
Alsın hocam o zaman clio süper araç ne diyim yani benim şahsi fikrim bu sorulmuş diye yazdım ben o zaman clio foruma yazması gerekir bunu buraya yazan olursa bende bildiğimi tecrübemi paylaşırım yazarım120 sabit uzun yol gidilecek bir araç değil ki zaten, şehir içi amaçlanmış bir araç, gereğinden fazla beklenti içine girmişsiniz gibi geldi bana.
Hayırlısı olsun sizin için ben sorulana tecrübeyle cevap verdim en güzeli vermemek bencehaklısınız aslında hocam zaten en dip araçlar yani malum ülke şartları insanlar onlara yöneliyor uygun diye.
Bende çok şaşırdım ama öyleBütün Ncaplar de var perde hava yastığı, GSR2 üstelik, TR de mi yok, herkes böyle diyor.
arkadaşlar 208 gt almaya karar verdim kullanıcı var mı aramızda.
Motoru nedir?arkadaşlar 208 gt almaya karar verdim kullanıcı var mı aramızda.
Bakım maliyetleri ve garanti uzatma seçenekleri vw e göre hesaplı. Donanım ve iç mekan tasarımı benim de çok hoşuma gidiyor.arkadaşlar 208 gt almaya karar verdim kullanıcı var mı aramızda.
+ diger ekipmanlarnın hatasızlık süreçle
evet hocam haklısınız zaten teknoloji sürekli gelişiyor tek şanzıman dsg olmadığına göre dayım 408 aldı kalite falan gerçekten iyi motor o kasaya biraz ağır kalmış sadece ama genel olarak memnun ben her ne kadar sevmesemdeGolfü almadan önceki hafta (2018)
15 dakika eat6 şanzumanlı eski kasa 308 ile test sürüsüne çıkmıstım ankara göral pejo da (manuel 308 test aracı yoktu)
Otomatik araç / eat6
Araç pejo olmasına rağmen bu eat denen şey ne güzel biseymiş dedirtmişti bana
Gelelim sizin duruma
alacağınız Bu pejo 208 in eat8 şanzuman bozulmazlık endexi sanırım dsg den daha iyi gibi.
Geriye kalan motor ekipmanları+ diger ekipmanlarnın hatasızlık süreçleri icin peugeot forumlarını takip edin full tarayın araştırın