Sprey güzel sonuç verir. Garantilik bir durum olmaz hocam.Üstatlar aracın garantisi devam ediyor kaliper boyama garantiyi etkiliyor mi bilgisi olan var mi? Bir de fırçayla boyayanları gördüm sprey mi fırça mı daha iyi sonuç verir?
Yusuf hocam zararlı bir uygulama mi peki kaliperde kauçuk kısım varmış sanırım boya onu sertleştiriyor diyorlar, bir de boya zamanla kararma falan yapıyor mu tekrar boyama durumu oluyor mu yaniSprey güzel sonuç verir. Garantilik bir durum olmaz hocam.
Eyvallah Yusuf hocam tekrar boya gerektirecek anlaşılan, tek seferlik olsaydı iyiydiHocam boya kararır 2 sene içinde. Hicbir zararı olacağını düşünmüyorum
Hocam arkadaşım sıkıldıkça renk değişikliği yapıyor, bir sıkıntı yaşadığını görmedim. İçiniz rahat olsun.Yusuf hocam zararlı bir uygulama mi peki kaliperde kauçuk kısım varmış sanırım boya onu sertleştiriyor diyorlar, bir de boya zamanla kararma falan yapıyor mu tekrar boyama durumu oluyor mu yani
Sağolun hocam zarar vermediğine karar kılmıştım ammaa boya karardığı icin yenilemek gerekiyormuş ondan ötürü kararsız kaldım [emoji848]Hocam arkadaşım sıkıldıkça renk değişikliği yapıyor, bir sıkıntı yaşadığını görmedim. İçiniz rahat olsun. [emoji4]
Hocam kararması öyle 1-2 ayda olacak iş değil bence. Arkadaşım polisanın sprey boyasıyla boyuyordu, tanesi 15 lira gibi bişeydi. 15TL çok bir rakam değil bence.Sağolun hocam zarar vermediğine karar kılmıştım ammaa boya karardığı icin yenilemek gerekiyormuş ondan ötürü kararsız kaldım