Sizin denklemin çözümü aslında çok net ve basit. Kendimi sizin yerinize koyduğumda ciddi bir bagaj hacmine ihtiyacım olduğunu gözeterek yöneleceğim araçlar, passat variant, superb veya octavia olurdu. Skoda grubundaki liftback tasarımının bagaj konusunda büyük kolaylık sağladığı inkar edilemez. Bütçeye göre karar verilebilir bir durum. Fakat
İlla SUV istiyorum diyorsanız alacağım araç yine de qashqai olmazdı. kabin içi algı olarak at ile eşşek diyebilirim. Özellikle de son çıkan kasası için. test sürüşü imkanım olmuştu geçtiğimiz aylarda. Dikkatimi çeken konu asistan sistemlerin çok da efektif çalışmadığı ve genel olarak performans yoksunluğuydu. Alternatif olarak hemen ardından KIA sportage test etmiştim. Sportage'ın asistan sistem oyuncakları kullanımını çok keyifli hale getirmesi ilk dikkatimi çeken noktası olmuştu.
Nihai olarak, araçtan soğudum değiştirmek de iyi olur biraz da ekonomik yatırım olarak düşünüyorum diyorsanız ikinci elde hızlı gidebilecek araçları tercih edin. Niş tasarımlı araçlardan uzak kalın. Zira 2023 3. çeyrek ve sonrası aşırı belirsizlik içeriyor.