Alırsam 1.6 dci platinium premium paketini alacaktım ama burada yazılanları görünce vazgeçtim hocam. Teşekkür ederim.Bu arada kayınpederde 2013 benzinli 1.6 tekna paket qashqai var, araçta turbo yok. yokuşta-otobanda vs. resmen şahin-doğan sürüyorsunuz. @strayder vazgeçmeniz isabet olmuş. Qashqai almayı düşünenler bunu göz önünde bulundursun.
Hocam 2015 üstü kasalarına bütçem yetersiz kalıyor açıkçası. Boş paket araç da almak istemiyorum açıkçası. Active paketleri var fakat hiçbirşey koymamışlar arabaya. Yoksa ilk tercihim yine superb olacaktı o yüzden segment düşürdümbence octavia yerine superb bakın 2015 üstü
şimdiye kadar 2 kişiye aldırdım superb (2015-2016) bagaj hacmine arka diz mesafesine bir anda alışan iki arkadaşım da "bir sonraki arabam kesinlikle yeni kasa superb olur dedi"
evet müthiş bir bagajı var, liftback araçların en güzel özelliği zaten bagaj, benim de tam ihtiyacım olan şey beni mutlu edeceğine eminim ama sanki octavia daha mutlu eder şimdilikSuper b
Adi gibi super arac bence enistemin var ara sira kullaniyorum cok konforlu ve keyifli uzun yolda yaptim mutlu eder sizi
Bagaj asiri buyuk garip açılıyor yegenin ogrenci evindeki esyalari bunla tasidi cift kişilik yatak bile aliyor
Kamyon gibi masallah bagaji