Golf 8 Trim Sesleri

mehmetkars

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Araç
Golf 8 Style
Merhabalar. Yaklaşık 3 aydır Golf 8 impiression donanımını kullanmaktayım. Bu süreçte ön yolcu emniyet kemerinin olduğu kısımdan(sağ direk) ve direksiyonun alt kısmında taşlı yollarda rahatsız edici trim sesleri oluşmaya başladı. Bu durumu yaşayan ve çözüm bulabilenler var mı ? İyi forumlar.

Upvote 0

Bu sesle ilgili not aldırdım servise, 15 bin bakımına gidiyorum perşembe günü bakalım ne diyecekler. far ayar düğmelerinin alt kısmındaki tirimlerden geliyor ben bu sesin kesilmesini kapıya silikon yalıtım malzemesi yapıştırarak çözdüm, kapıyı kapatıyorum o plastik torpidoya baskı uyguluyor, böylece ses ve zırıltı kesiliyor. Ne saçma bir çözüm değil mi :) sol kapımda bildiğimiz pencere, evimizdeki pencelerin yalıtımında kullanılan silikon bant var, üstüste iki tane yapıştırdım tam oldu :)
HOCAM EĞER ÇÖZEBİLİRSEN BENDE GÖTÜRÜRÜM NEREYE GÖTÜRÜYORSUNSERVİS OLARAK ?

Upvote 0
Yeni araçlar da kapı iç tutamaklarından kapıyı açıp kapatırken gelen trim seslerine bir çare buluyorlar mı?

Upvote 0
Bir çok yerden trim sesi geliyor gerçekten

Upvote 0
Hocam ne kadar sürer bir fikrim yok. Çünkü yeni uyguladım zaman geçsin durumu yine yazarım. Ama kesinlikle etkili 3 ayda bır bile olsa ben uygulama yapacagım.
Hocam kapıların neresine sıktınız spreyi ? Bir de göğüs bölgesinden gelen bir sesten bahsetmiştiniz. Ona bir çözüm bulabildiniz mi ?

Upvote 0
@mehmetkars Merhabalar , bende de aynı ses sanırım bozuk veya mıcırlı asfalt olan yollarda ön göğüs civarından geliyor , titreşim veya tıkırtı benzeri ses , çok sinir bozucu. aracım 500 km de daha.. servise götürüp çözüm bulan varmı ?
Hocam bahsettiğiniz mıcırlı asfaltta göğüsten gelen o sesi bugün farkettim bende. Baya bir zırıltı şeklinde geliyor. Siz bir çözüm bulabildiniz mi ?

Upvote 0
Hocam kapıların neresine sıktınız spreyi ? Bir de göğüs bölgesinden gelen bir sesten bahsetmiştiniz. Ona bir çözüm bulabildiniz mi ?
Hocam kapının ıc lastıkler var onlara sıktım ama 2 yıkamaya gıttı yag. Daha sonra bez bant yaptım hocam kapı kapanınca ust kısımları bodan boya kapattım bantla cozuldu konu ıcınde yukarda resımlı seklı var.

Upvote 0
hocam gogusten gelen ses ıcın servıs bana komple on gogusun sokulecegını soyledı. Bende pek ıstemedım daha da kotu olabılır. Sokulunce malzeme tırnak kalıtesı ıyı degıl kırılır, sokerken daha cok ses gelır dıye vaz gectım.

Upvote 0
hocam gogusten gelen ses ıcın servıs bana komple on gogusun sokulecegını soyledı. Bende pek ıstemedım daha da kotu olabılır. Sokulunce malzeme tırnak kalıtesı ıyı degıl kırılır, sokerken daha cok ses gelır dıye vaz gectım.
Ses öyle bir yerden geliyor ki göğsü sökmeden müdahale etmek imkansız. Ama dediğiniz gibi sökünce daha beter olma riski de var.

Upvote 0

Geri
Üst Alt