Bence eksik olan 4 motion ve 2.0tsi motor
İçerisine düzgün parametre dosyası yüklerseniz çok verimli çalışıyor. Audi rs tipi ses veriyor suan bendeki. Yapay olduğunu anlamak neredeyse imkansızLEGO mu birleştiriyorsunuz hocam, maşallah diyelim. Zaman, sabır ve emek gerektiren işler, kaldı ki bi de fotoğraflar çekip uğraşıyorsunuz.
Merak ettiğim soundaktor verimli mi? Ne gibi farklılıklar var? Önerir misiniz?
Pedalların montajı kolay mı ileride çıkar mı yerindenPart 27: Orijinal gerçek krom Rline pedal montajı
Bende bu konunun özellikle takipçisi olacağım,gelişmeleri merakla bekliyorum.Hangi motorda kullanılan turbo bu hocam?Turbo siparişi verdim. Biraz güç alsak yeter. Aracin normali 125 hp. 150 hp civarı benim icin yeterli olur. Yazilim olmadan bunu dogrudan kaldirirsa o sekilde devam ederim
Teşekkürler. 140 hp lik turbo. Zaten standart bu haliyle olan secenekler mevcut. Basinc da cok farklı degil. Bu nedenle ben tatsizlik olmaz diye düşünüyorum. artik deneyip göreceğiz@ZaGani Hayırlı olsun. Yazılımsız alt devirler biraz tatsız tuzsuz olacaktır. Bence 200hp ye kadar dsg yazılımıyla dp yapmadan keyifli sürüş yapılabilir.
Hocam 140-150 hp lik motorlarda kullanilan turbo olmasi lazimBende bu konunun özellikle takipçisi olacağım,gelişmeleri merakla bekliyorum.Hangi motorda kullanılan turbo bu hocam?
bence o turbodan tam verim alabilmek için yazılım yaptırın 190-195 hp bandında keyifli oluyorTeşekkürler. 140 hp lik turbo. Zaten standart bu haliyle olan secenekler mevcut. Basinc da cok farklı degil. Bu nedenle ben tatsizlik olmaz diye düşünüyorum. artik deneyip göreceğiz