Bir muayene daha geçti

rdmsn

Üye
İsim
Erdem
Araç
Golf 7
merhaba arkadaşlar.

aracımda ekstra olarak

1. down pipe
  2. cift aktif egzos
  3. 18 jant
  4. onlerde coil
  5. arkalarda yay
  6. arka stoplar sinyaller yanında parklar sönüyor
  7. 3. stop lambası kısa cakarlı
  8. amerikan park
  9. camlar film
şeklinde muayeneden gecmiş bulunmaktayım.. bu şekilde muayeneye girecek arkadaşlara bilgi olması acısından paylaşıyorum

Geçmiş olsun...

Şuan tuvturk özellikle İstanbulda aracın içeri girip çıkması 10-12dk arası sürüyor... hiç birşeye bakmıyorlar adam akıllı gelene geç gibi durum...

@metinkar Abi 1130 TL gel geç parası alıp birde bırakırlarsa ortalık karışır büyük ihtimal bu yüzden çok sallayacaklarını düşünmüyorum büyük sorun çıkmadıkça.Haftaya cumartesi de benim var.Araba da st coilover/Spor katlı downpipe ve spor orta susturuculu 4 çıkış var son muayeneden değişik olarak.

@metinkar Abi 1130 TL gel geç parası alıp birde bırakırlarsa ortalık karışır büyük ihtimal bu yüzden çok sallayacaklarını düşünmüyorum büyük sorun çıkmadıkça.Haftaya cumartesi de benim var.Araba da st coilover/Spor katlı downpipe ve spor orta susturuculu 4 çıkış var son muayeneden değişik olarak.

Şimdirn kolay geldin özelden mesaj attım bir bakarsın müsait olunca...

Egzosu da dahil ederek 1310 lira telaffuz edilirse daha gercekci rakam olur.

astrayı 167 bin km de satmadan önceki son muayenemde
(163 bin) rot başları değisecek diye muayeneden geçememistim.

Muayeden kalmak harbiden cok sinir bozucu bi durum.

Adam elinde kagıtla ismini söylüyor
Tam hallettik iş bitti gidiyorum derken??

Abicim Sınıfta kaldın !
Halledip geri gel!

Elalemm takdirneme alıp sınıfı gecmiş güle oynaya gidiyor

Konuyu hortlatıyorum😂
Downpipe'ile muaeneden geçebildinizmi?
Geçtiyseniz biraz detay alabilirmiyim,geçemediyseniz devamında nasıl bir aksion aldınız hocam?
Bende yaptırmayı düşünüyorumda bu muaene işi beni korkutuyor.

Konuyu hortlatıyorum😂
Downpipe'ile muaeneden geçebildinizmi?
Geçtiyseniz biraz detay alabilirmiyim,geçemediyseniz devamında nasıl bir aksion aldınız hocam?
Bende yaptırmayı düşünüyorumda bu muaene işi beni korkutuyor.
Hocam artık herşey para koparmak için olduğundan her türlü geçiriyorlar. Yeter ki sen muayene ücretini ve egzos emisyon ücretine ver. Nasıl olsa tüvTürk e vergi affıda yapılıyor. Herşey yolunda anlayacağınız. Camı ve stop lambası kırık servis aracını geçirdiler. Başka bir arkadaşın dip basık egzoslu arabasıda geçti. Problem yok yani :)

Birsey danışmak isterim

Araç muayene tarihim 24 ekim 2024 idi. İş güç müsait olmadığım icin 31. Ekim 2024 e randevu aldım

31 ekime kadar trafikte çevirmeye girersem
Aracı baglama/ trafik cezası / egzos muayene cezası 9 bin küsür falan ?

Bu durumlarla karsılaşma ihtimalim var mı ?

Yoksa tüvtürk den gelen SMS + MAİL leri ibraz edersem polise 31 ekimde randevum var bak dersem ? Kurtarabilirmiyim ?

Birsey danışmak isterim

Araç muayene tarihim 24 ekim 2024 idi. İş güç müsait olmadığım icin 31. Ekim 2024 e randevu aldım

Yoksa tüvtürk den gelen SMS + MAİL leri ibraz edersem polise 31 ekimde randevum var bak dersem ? Kurtarabilirmiyim ?

Bence kurtaramazsiniz ustad

Birsey danışmak isterim

Tarihsel olarak ceza yazabilirler.
Eğer ki muayene tarihinde ya da öncesinde randevu almışsanız, yoğunluktan dolayı bu tarih verildiğini söylersiniz.
Unutmadan sorgulama yapmadan bildirseniz iyi olur.

Ben olsam geçirirdim. Ancak bazen fazla izah istemeden biz yazalım, siz sonra itiraz edebilirsiniz durumları da yaşanabilir.

Tarihsel olarak ceza yazabilirler.
Eğer ki muayene tarihinde ya da öncesinde randevu almışsanız, yoğunluktan dolayı bu tarih verildiğini söylersiniz.
Unutmadan sorgulama yapmadan bildirseniz iyi olur.

Ben olsam geçirirdim. Ancak bazen fazla izah istemeden biz yazalım, siz sonra itiraz edebilirsiniz durumları da yaşanabilir.
3 gün tehlikedeyiz anlaşılan

Birsey danışmak isterim

İlk muayenesiz yakalanmada aracı bağlama olmaz, trafik cezası olur sadece.

Muayene ücreti de gecikme cezalı olacak bu arada.

Geri
Üst Alt