Savatage Uzman Üye Katılım 24 Mar 2018 Mesajlar 6,459 Tepkime puanı 11,636 Konum ankara İsim savatage 31 Eki 2024 #31 Zafermtl dedi: Çok çok önemli bişey daha var motor numarasını okuyabildilermi. Daha ben okuyabileni görmedim de. Genişletmek için tıkla ... Onu okuyabilen insanoglu hiç olmadı/olmaz da Bunu ilk defa gördüm yanlız Arabaya cam filmi çekmişim ? Yalana bak ! Adamların karartmalı camdan haberi yok
Zafermtl dedi: Çok çok önemli bişey daha var motor numarasını okuyabildilermi. Daha ben okuyabileni görmedim de. Genişletmek için tıkla ... Onu okuyabilen insanoglu hiç olmadı/olmaz da Bunu ilk defa gördüm yanlız Arabaya cam filmi çekmişim ? Yalana bak ! Adamların karartmalı camdan haberi yok
GolfTutkulu Paylaşımcı Üye Katılım 28 Nis 2018 Mesajlar 3,267 Tepkime puanı 4,044 Konum Kayseri İsim Ahmet Araç 2013 1.2 TSI Midline Plus Manuel 31 Eki 2024 #32 Camlarda film yokken, fileli perde vardı arkalarda. Camlar görüş sınırlı diye yazılmış. Sırf iş olsun diye ekliyorlar bazı kusurları gerçekten.
Camlarda film yokken, fileli perde vardı arkalarda. Camlar görüş sınırlı diye yazılmış. Sırf iş olsun diye ekliyorlar bazı kusurları gerçekten.