@muhammedfatih geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun ölen vatandaşlarımıza/kardeşlerimize/büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyorum.Allah bir daha yaşatmaz böyle bir felaketi inşallah.
Çin' li iş yapamadığımız firmadan çok samimi mesajlar aldım. İçimizdeki pislikleri görünce utandım ne diyeyim...Şaşırdım geçen yıl ürün aldığım satıcı var depremi sordu yani sevineyimmi üzüleyimmi...
Ekli dosyayı görüntüle 63631
Ekli dosyayı görüntüle 63632
Ekli dosyayı görüntüle 63633
Bu adam yarasa yiyor, köpek kemiriyor dersin... ama insan insan işte... vicdanı sızlamış, düşünmüş yazmış merak etmiş hal hatır sormuş. Helal olsun adamlara.Çin' li iş yapamadığımız firmadan çok samimi mesajlar aldım. İçimizdeki pislikleri görünce utandım ne diyeyim...
Çok geçmiş olsun hocam Allah yardımcınız olsun. Çok zor şeyler yaşadınız yaşıyorsunuz, Okumak bile zor geldi, ağlamaklı oluyor insan gözleri doluyor.Ben Gaziantep'te yaşıyorum.Bu depremi kesinlikle anlatamam.Gece uykudan birden birde başlayan büyük bir sarsıntıyla uyandık.Ayağa kalkmayı denedim, o sarsıntısa ayakta durmaya imkan yok.Bitmesini bekliyoruz, 1 dakikaya yakın sürdü.Biter gibi oluyor tekrar hızlanıyor.Dışardan gelen çığlık sesleri, evde yüksekte olan eşyaların yere düşme sesleri.Kendimizi toparlayıp evden çıkarken merdiven boşluğunda ikinci bir sarsıntı.Aşağı indiğimizde herkes dışardaydı.Hava soğuk, yerde kar tabakası.Arabaya binip kendimizi boş arazilere doğru götürüyoruz, tabi o sırada yakınlarımızı arayıp durumlarını teyit ediyoruz.Yıkılan binaların olduğu cadde ve sokakların polis tarafından kapatıldığını görüp trafik karmaşının içinde kalıyoruz.24 saattir dışarıdayız, arabada geçirdik geceyi.Petrol kuyrukları olabildiğince uzun, petrol kalmadığı söyleniyor.Rabbim yardımcımız olsun, tekrarını yaşatmasın.Göçük altında kalan vatandaşlarımız bir an önce çıkarılır, can kaybı daha da artmaz inşAllah.
Antakya da 6 gün 128 saat sonra gelen mucize.
Bakışları o kadar çok şey anlatıyor ki..
Birilerine ; bana bunu neden yaşattınız der gibi ...
O binayı yapan mühendisi - mimarı - müteahhit i - işçisi yaşıyorlarsa eserlerine iyi baksınlar.
https://www.hizliresim.com/26t479b][/url]