🚨🚨Kırmızı Alarm " DEPREM "🚨🚨

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İstanbul ve taraflarında olanlara geçmişler olsun. Kardeşimle görüştüm. Ümraniye Ataşehir tarafındalar. Onlarda bayağı hissetmiş. Ev içinde birkaç bir şey düşmüş.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandan sonra böyle bir deprem yaşamadım ben nasıl durumlar bayağı korktum yani…
Metin hocam gözünüzü seveyim arabada kalın biraz gezin tozun eve girmeyin 6 Şubat'ta 2 tane 7 lik oldu Allah korusun tekrarı yaşanmasın. Hatta mümkünse İstanbul'u terk edin direk kalıcı olarak.

Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun abi.
12.13 te marmara denizinde olmuş 4 şiddetinde onu mu diyorsun
6.2 diyorlar.

İşin komik tarafı herkes bir yerlerini yırtıyor 7 lik deprem olacak diye. Bu olacak kesin. Biz hala hazır değiliz. İnsanlar çök kapan yapmadığını söylüyor avizeye bakıp durmasını beklediklerini söylüyorlar. Bakın şakasız istanbul nüfusunun yarısı ölür böyle büyük deprem olursa

Moderatör tarafında düzenlendi:
Millet olarak çok çabuk unutuyoruz maalesef İstanbul’da büyük depremler bekleniyor ama hale 30 40 yaşında binalarda oturuyoruz.Devlet yıkacağız dese bizim insanımız benim evim sağlam diyor mahkeme kararıyla durdurma alıyor.Ben Hatay’da göreve gittiğimde canlı örneklerini gördüm.Maalesef deprem bir gerçek..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

evdemiydin sen kaç kez indik aşağı en sonun da vadiye geçtik saat kaç oldu yeni girdik biz eve vadide oturduk…
arama yapamadım yarın ilk işim bu Türk Telekom hattının değiştirip Türkcelle geçeceğim bana ulaşıyorlar ben hat çeviremiyorum…

60 geçti…

IMG_0280.jpeg

Son düzenleme:

Geri