Davlumbaz izolasyonu için yardım.

Kapı fitillerini doldurdum ben rüzgar sesini %40 kadar kesti .. Yakıt deposu çalkalanma ve pompa sesi vardı vızıltı şeklinde Ctk sandwic yaptım 3 katmanlı şu anda en ufak ses kalmadı nereye neyi kullanmanız gerektiğini bilirseniz az ağırlıkla iyi sonuçlar alabilirsiniz. bende şu anda ortalama 70 kilo üstü yalıtım malzemesi var. ( Kapılar Zemin çamurluk içleri kaputa kadar.) memnunum ama yakıt ortalama 1 litre kadar arttı gibi uzun yola çıktığımızda arka koltuktakilerin uyuması 1 saat sürmüyor. :) Önceki mesajlarda varmış resim şimdi gördüm..

Kapı fitilleri için ne tür bir malzeme kullandınız? Bazıları serum lastiği fakan kullanıyormuş ama nasıl sonuç oluyor bilmiyorum. Bende yakın zamanda başladım izolasyona. Havalar güzel oldukça hafta sonları falan ufak ufak ilerliyorum.

Kapı fitilleri için ne tür bir malzeme kullandınız? Bazıları serum lastiği fakan kullanıyormuş ama nasıl sonuç oluyor bilmiyorum. Bende yakın zamanda başladım izolasyona. Havalar güzel oldukça hafta sonları falan ufak ufak ilerliyorum.
20210521_214523.jpg
Ev kapılarında kullandığımız yumuşak kauçuk fitili birbirine yapıştırıp detarjanlı su ile fitilin belirli aralıkta hava tahliye delikleri var oralardan içini doldurdum
Hazır dolgu kauçuklarından aldım koptu ve kapıyı kastı uğraşılmaz en iyisi bitişik 2li ev tipi fitil aralıksız resimdeki ürün.. 20 metre almıştım 3-4 metre felan artmıştı gibi hatırlıyorum ..
Kapının kapanması premium araçlar gibi çok ciddi farketti...

Ekli dosyayı görüntüle 82753
Ev kapılarında kullandığımız yumuşak kauçuk fitili birbirine yapıştırıp detarjanlı su ile fitilin belirli aralıkta hava tahliye delikleri var oralardan içini doldurdum
Hazır dolgu kauçuklarından aldım koptu ve kapıyı kastı uğraşılmaz en iyisi bitişik 2li ev tipi fitil aralıksız resimdeki ürün.. 20 metre almıştım 3-4 metre felan artmıştı gibi hatırlıyorum ..
Kapının kapanması premium araçlar gibi çok ciddi farketti...

Teşekkürler hocam, güzel fikir. Son aşamaya bu işlemi bırakayım ben.

Geri