osmanturev
Üye
- İsim
- Semih
Hocam noldu bu başlığa yav. Akşam ben de gomeyim bari
Değerli Hocam, bir DSG kullanıcı olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.Dsg şanzıman için kimseden yorum gelmedi,kullandığım araç tam otomatik (2005 scenic) 11 senede hiç bir arıza vermedi vermeyecek gibi de duruyor.İstanbul trafiği ve eşim de kullanacağı için düz vites opsiyonumuz kapalı. dsg ile ilgili çekinceli ifadeler tedirgin etmiyor değil.Alacağım aracı yine uzun yıllar kullanmak niyeti ile alacağım diğer sıkıntılı noktalardan biride scenic te yaşamaya alıştığım iç mekan konforundan vazgeçiyor olmak, mpv den hatcback e geçişte de sıkıntı yaşıyacağım endişesi.
Kullandığım aracın zamana bağlı yıpranmasından dolayı güvenlik zafiyeti oluşturabileceği düşüncesi yeni araç arayışına soktu. Tiguan daha mantıklı seçim gibi görünse de arada oluşacak fiat farkına değer mi sorusuna yanıt bulamadım. Dsg konusunda sıkıntı yaşamayacağımı bilsem karar vermek kolaylaşacak.
Bütün bunların çerçevesinde değerlendirme yapabileceklerken yardım bekliyorum
iç mekan olarak yazılı veri, passat'dan sadece 3cm dar olduğu... pratikte bana çok ferah geliyor, kaşkayi ve mokka'dan daha ferah mesela...Bagaj problem olmaz ama iç mekan rahatlığı yeterli gelir mi bilmiyorum.Teklif almaya başladım teklif f,atı nasıl?
Golf 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG highline - Saf Beyaz ------ İndirimli - 92.300 TL + T.Sigortası Panoramik cam tavan