- İsim
- Cevahir
Hocam benim araç için aldığım fiyat & opsiyonlar yazayım.liste fiatı 94700+3100=97800 bu hesaba göre %6 ya yakın indirim yapılmış.
Yukarıdaki videoyu önemsemeyin demişsiniz. Yukarıdaki videoyu çeken adamlar aynı golf'un 1.6sına 10 üzerinden 9 verip metiyeler düzdüler. Aynı zamanda aynı motorun leon'da olan versiyonunun çok iyi olduğunuda belirtmişler. Araba gücünü yere aktarması gerektiği gibi aktaramıyor diye gayet somut eleştiriler getirerek 10 üzerinden 7 vermişler. Bu sebeple önemsenmeyecek bir video değil. Benim merak ettiğim ve siz değerlerli hocalarıma danışacağım konu ise 2016 model ve 150hp'lik model de durum nedir? Aynı sıkıntılar devam mı ediyor?Değerli hocam imkan var ise 1.4 150 ps daha keyifli olacaktır, zaten 125 ve DSG alacaksınız, e imkanla gerçekten keyifli bir otomobil sahibi olursunuz.
Ayrıca yukarıdaki videoyu çok önemsemeyin, yorgunluk tespit sistemini sahte göz kapama ile test etmeye çalıştıkları anında kapadım videoyu , fazla tüketim gözükmesinin nedeni de araç test etmeyi sadece gazlayıp, hızlı viraja girme, esp olmasa da yanlasak demek ile olmayacağını gösteriyorlar.
Polo da bu motoru kullandım acayip keyifli, basınca gidiyor, basmayınca da mükemmel ekonomi sunuyor. DSG ile uyumu muazzam. Ayağının altında böyle bir güç olduğunu bilmek gerçekten eğlenceli.
Ayrıca kaymak benzetmesi çok eğlenceli olmuş, 1.2 sahibi olarak da tatlı yiyoruz daha ne olsun, şeklinde idare etmeliyiz , giriş de olsa golfe sahip olabiliyoruz çok şükür.
Hocam arac ile gazlayan biri iseniz sarıyor patinajda kalkislarda. Ekonomi derseniz o ekonomik sürüsle ancak yasli insanlar kullanir. Yani 1.4 125 ten fazla yakiyor.Yukarıdaki videoyu önemsemeyin demişsiniz. Yukarıdaki videoyu çeken adamlar aynı golf'un 1.6sına 10 üzerinden 9 verip metiyeler düzdüler. Aynı zamanda aynı motorun leon'da olan versiyonunun çok iyi olduğunuda belirtmişler. Araba gücünü yere aktarması gerektiği gibi aktaramıyor diye gayet somut eleştiriler getirerek 10 üzerinden 7 vermişler. Bu sebeple önemsenmeyecek bir video değil. Benim merak ettiğim ve siz değerlerli hocalarıma danışacağım konu ise 2016 model ve 150hp'lik model de durum nedir? Aynı sıkıntılar devam mı ediyor?