64 renk ambiyans yaptik biz de çok iyi duruyor golf 8de. Kendini belli ediyor direk.
Ekli dosyayı görüntüle 65306
Hayırlı olsun...
64 renk ambiyans yaptik biz de çok iyi duruyor golf 8de. Kendini belli ediyor direk.
merhaba halı hazırda soketler mevcut mu yoksa komple tesisat mı çekilmesi gerekiyor64 renk ambiyans yaptik biz de çok iyi duruyor golf 8de. Kendini belli ediyor direk.
Hazir olan bir sey yokMerhaba halı hazırda
merhaba halı hazırda soketler mevcut mu yoksa komple tesisat mı çekilmesi gerekiyor
Merhaba. Ben bu ürünü aldım göğüsteki aydınlatma ve ayak aydınlatlamaları ile birlikte. şu an gümrükte kontrol bekliyor.
Teşekkür ederim hocam. Montaj için Adana consol elektronik düşünüyorum. Park sensörü ve geri görüşünde orda taktırdım. Sadece orjinal ürünler ile çalışıyorlar ve orjinal bağlantı yapıyorlar. Umarım istediğim gibi olurHayırlı olsun...
Bunun montajı bir hayli zahmetli...
Çok renkli şerit ledler gibi değil...
Sağlam bir yer bulmalısın kendine, kapıların tek tek sökülmesi ve plastik iç kısımdaki boşluğu tutan yerler var oranın önce genelde ısıtarak açıyorlar led içeriye konduktan sonra tekrar plastik ısıtılıyor bilgin olsun belkilde bilgin vardır...
Teşekkür ederim hocam. Montaj için Adana consol elektronik düşünüyorum. Park sensörü ve geri görüşünde orda taktırdım. Sadece orjinal ürünler ile çalışıyorlar ve orjinal bağlantı yapıyorlar. Umarım istediğim gibi olur
Ozaman ben paylaşımını bekliyorum özellikle kapı için aldığın ürünleri fotoğrafını eklersen memnun olurum ona göre siparişimi veririm...
Ve ilk hayal kırıklığı. Soketler gelmedi.
Anlaşmazlık açtım bile metin hocam.Harici olarak da satılıyor aliexpress de bu soketler passat b8 ve golf 7.5 için. Bunlarda uyar diye tahmin ediyorum. Ama tabiki öncelik satıcının göndermesi. Kapı için olanlar bugün ptt ye teslim edildi. 3-4 güne gelir tahminenHemen satıcıya sormalısın serviste onu bulman çok zor...
Diğerleri geldimi...
Çinliler kapı ledlerini de çıkartmış arabayı satmayacak olsam alıp takardım.Merhaba,
Bugün kapı ledleri için servis ile görüştüm döşemelerin içindeki ledler ayrı satılmıyormuş maalesef döşemeler ile bereber değişiyormuş...
Diyelim led arızalandı ne olacsk dedim maalesef döşemeler ile satın alınacakmış bu bana çok saçma geldi...
Ekli dosyayı görüntüle 66293
Aliexpressten bu ürünü alsam orjinal gibi olabilir mi
https://a.aliexpress.com/_EJsa3Bt
Ekli dosyayı görüntüle 66294
Ekli dosyayı görüntüle 66295
Aoket fotolarini yakindan atarsan karsiligini arastirip parca no vs paylasabilirimVe ilk hayal kırıklığı. Soketler gelmedi.