7.5 GTI Jant Önerisi

Rica ederim hocam eibach pro kiti öneririm ön 35 arka 30 mm düşüyor kafasının yukarda kalması gibi bir durum olacağını sanmıyorum
30-35 alınca mı orantılı olur yoksa 35-35 mi hocam yay olarakta eibach veya vogtland duydum hep

• Beğen
Tepkiler: Jas

Araciniza uygun uretilmis kodlu marka yay takarsaniz araç önü yukarı kalkmaz. Orantılı sekilde basık durur. Araç suspansiyon sistemi, motoru ve toplan tonaja göre üretim yapılıyor. Yay işi kesinlikle marka olmalı. Aksi halde sonu pismanlik , konfor kaybı, sekme, kötü yol tutuşu vs vs .
Doğrudur haklısınız hocam 1.4 tsi uyumlu almak lazımdır o halde

30-35 alınca mı orantılı olur yoksa 35-35 mi hocam yay olarakta eibach veya vogtland duydum hep
Hocam ben kendi aracıma forumda yaptığım araştırmalar sonucu E10-15-021-01-22 kodlu 1.4 tsi için olan eibach pro kit takmıştım. Tam orantılı oldu. Uzun zamandır kullanıyorum kesinlikle öneririm. Benim bilgim de sınırlı detaylı bilgiyi forumu kurcalayarak bulabilirsiniz.

Hocam fotoğraf atma şansınız var mı profilden zahmet olmazsa birde siz sıfır mı almıştınız

Replika jant konusunda ne dersiniz sorun yaşatır mı

Birkaç marka var piyasada. Genel olarak iyi ve sağlam diye tabir edilen, yüksek hızlarda titreme ve balans tutmama sorunu yaşatmayan markalar var .

Arıcıoğlu(EMR) ve EliteWhells gibi.

Birde Powcan marka replika jantlar var . Ben yaklaşmam . Size de tavsiye etmem açıkçası. Kalıpları orjinale yakın ancak mukavvemet konusu tartışılır. Petlasın türkiye pazarına soktuğu jant olarak biliniyor . Bir çok jantçı da bu markayı önermiyor.

Eğer bi replika alınacaksa Arıcıoğlu'ndan şaşmamanızı tavsiye ederim. LastikPark bayilerinin bir çoğu (belki de hepsi,bilmiyorum) arıcıoğlu-emr-arceo ne derseniz bu firmanın mallarını pazarlıyor

Ekli dosyalar

• 4dc3bfc634e04699a3b9d8cee5f99715_0.jpg
    4dc3bfc634e04699a3b9d8cee5f99715_0.jpg
    336.1 KB · Görüntüleme: 43
  • images (15).jpeg
    images (15).jpeg
    7.2 KB · Görüntüleme: 43
  • maxresdefault (22).jpg
    maxresdefault (22).jpg
    145.9 KB · Görüntüleme: 43
Birkaç marka var piyasada. Genel olarak iyi ve sağlam diye tabir edilen, yüksek hızlarda titreme ve balans tutmama sorunu yaşatmayan markalar var .

Arıcıoğlu(EMR) ve EliteWhells gibi.

Birde Powcan marka replika jantlar var . Ben yaklaşmam . Size de tavsiye etmem açıkçası. Kalıpları orjinale yakın ancak mukavvemet konusu tartışılır. Petlasın türkiye pazarına soktuğu jant olarak biliniyor . Bir çok jantçı da bu markayı önermiyor.

Eğer bi replika alınacaksa Arıcıoğlu'ndan şaşmamanızı tavsiye ederim. LastikPark bayilerinin bir çoğu (belki de hepsi,bilmiyorum) arıcıoğlu-emr-arceo ne derseniz bu firmanın mallarını pazarlıyor
Arıcıoğlunda epey baktım sarı siteden ama bulamadım diğer firmalarda üretiyor mu acaba bu jantı işte

Geri
Üst Alt