7.5 GTI Jant Önerisi

Foruma yeni katıldığım için görmemişimdir muhtemelen
Arabanın üstündeki jantı nerden aldınız tam olarak sizin arabanıza da çok iyi olmuş

Jantları şirinevlerde petlas bayisi idi yanılmıyorsam oradan almıştım... @Negatiwe tam söyleyebilir muhtemelen...

Son düzenleme:
Araçta bu resimdeki eibach yay vardı forumda kodları var piyasadakilerden farklıdır kodu...

Eibach Pro-Kit Performance Spring Kit E10-15-021-03-22​

Ön: 35 mm
Arka: 30 mm
Aks-Yüklü ön: 985 kg
Aks-Yüklü arka: 990 kg

https://www.eibachshop.co.uk/eibach-prokit-performance-spring-kit-e10150210322_p31222964.htm
Hocam bu bahsettiğiniz yayı nereden temin ettiniz attığınız site uk sitesi ve kaçar cm indirdiği yazmıyor yada ben göremedim forumda eibach satan birisi var mıdır

Hocam bu bahsettiğiniz yayı nereden temin ettiniz attığınız site uk sitesi ve kaçar cm indirdiği yazmıyor yada ben göremedim forumda eibach satan birisi var mıdır

Eski sponsor almanyadan malzeme alırken bu seriden 20adet aldırmıştım... hepsini sattı uk olmasına bakma kendi sitesinde özellikleri yazıyor... bu yayın özelliği diğerleri gibi aracın arkası havada kalmıyor ön ve arka eşit iniyor kg paylaştım oradan araştırabilirsin lakin Ülkemizde bulman sıfır zor belki ikinci el bulabilirsin uzun vadede aracı kullanacaksan yurt dışından temin edebilirsin...

Maalesef Ülkemizde birisi bir ürün getiriyor sattı oldu diye yıllarca aynı malı satıyor o mal yanlış bu marka yayı kullanan golflerı kıçı hep öne tarafa göre havada bizim aldığımız bu yayı takanlarda ön arka eşit düşüyor ama maalesef yeni ürünlere açık değil yelpazeleri ticaret ne kadar çok satalım kazanalım dersinde herkez...

Arıcıoğlunda epey baktım sarı siteden ama bulamadım diğer firmalarda üretiyor mu acaba bu jantı işte
LastikPark şubelerinden mutlaka çıkar bu jant . Fav. listemde bu janttan var ancak powcan sanırım satıcıya mesaj attım . Arıcıoğluysa şayet, paylaşıcam sizinle linki

Eski sponsor almanyadan malzeme alırken bu seriden 20adet aldırmıştım... hepsini sattı uk olmasına bakma kendi sitesinde özellikleri yazıyor... bu yayın özelliği diğerleri gibi aracın arkası havada kalmıyor ön ve arka eşit iniyor kg paylaştım oradan araştırabilirsin lakin Ülkemizde bulman sıfır zor belki ikinci el bulabilirsin uzun vadede aracı kullanacaksan yurt dışından temin edebilirsin...

Maalesef Ülkemizde birisi bir ürün getiriyor sattı oldu diye yıllarca aynı malı satıyor o mal yanlış bu marka yayı kullanan golflerı kıçı hep öne tarafa göre havada bizim aldığımız bu yayı takanlarda ön arka eşit düşüyor ama maalesef yeni ürünlere açık değil yelpazeleri ticaret ne kadar çok satalım kazanalım dersinde herkez...
Hocam ön havada arka aşağıda demenize bende çok şahit oldum sizin bu kullandığınız yay görsellerdeki gibi tam istediğim standartlarda duruyor
İkinci el alınır mı bulabilir miyim bilmiyorum yurtdışınandan alma konusu bilmediğim bi konu olunca gözümü korkuttu hangi siteden nasıl gelcek falan derken

LastikPark şubelerinden mutlaka çıkar bu jant . Fav. listemde bu janttan var ancak powcan sanırım satıcıya mesaj attım . Arıcıoğluysa şayet, paylaşıcam sizinle linki
Ben k.maraşta yaşıyorum bu konular oldukça zordu ulaşım konusunda zaten bildiğiniz üzere deprem meydana gelince de her yer toz duman oldu bizimde kayıplarımız oldu foruma kafa dağıtmaya giriyorum iş güç yok şu anlık arabayla uğraşıp duruyoruz

@metinkar abinin attığı jant için bu hafta salı günü birisiyle görüşmüştüm istanbula nakliye dahil 8700 tl fiyat vermişti güncel fiyatı . İşinize yarar diye ilanı bırakıyorum

Ekli dosyalar

• ss.PNG
    ss.PNG
    905 KB · Görüntüleme: 25
Ben k.maraşta yaşıyorum bu konular oldukça zordu ulaşım konusunda zaten bildiğiniz üzere deprem meydana gelince de her yer toz duman oldu bizimde kayıplarımız oldu foruma kafa dağıtmaya giriyorum iş güç yok şu anlık arabayla uğraşıp duruyoruz

Çok geçmiş olsun bizzat depremi yaşayan sizler olarak allah yardımcınız olsun

Herkese selamlar bi süredir uğraştığım aracımda artık jant ve yay takmayı düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim
Ebat olarak 18 atmayı düşünüyorum jant attıktan sonra arabanın basıklığı değişir mi çok alçak olsun istemiyorum
Merhabalar. Ben abimin aracından aldığım 2021 model 18'' a3 sline jantları yaklaşık 2 ay kadar kullandım. Her gören kişinin r line araca niye gti jantı taktın diye sormasından bunalarak proteria jantlara geçiş yaptım bu hafta. Yani bu jantlar boşta :) Fikir olması açısından resimleri gönderiyorum. 1.4 tsi aracımda araç yüksekliği orjinal yaylarla fotoğraftaki sevilerde oluyor. Tam anlatmak gerekirse arka çamurlukla tekerlek arasına 3.5 parmak, ön çamurlukla arasına ise 3 parmak giriyor. Görüntü olarak leylek gibi kalıyor orası kesin. Yay mutlaka gerekli bence 18'' jantlara geçiş yaparken.

Ekli dosyalar

• Gallery.jpg
    Gallery.jpg
    65.3 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20230312-194302_WhatsApp (1).jpg
    Screenshot_20230312-194302_WhatsApp (1).jpg
    227.3 KB · Görüntüleme: 42
  • 20230225_140437.jpg
    20230225_140437.jpg
    407.6 KB · Görüntüleme: 42

Geri
Üst Alt