010salih
Üye
Cumartesi onada el aticamOrhan Hoca dedi:
Merkez bayisi Istanbul ama çorluda da bayilikleri mevcut.. Muayeneden sorunsuz gecebiliyo bu farlar gidip konustim adam en kotu h7 normal ampul tak gel hallederiz sorun yok dedi..@010salih Hocam bu DR.ecu ne oluyor tam olarak? sadece istanbulda mı var yoksa farklı illerde bayiilikleri var mı? ve bunu takınca muayene durumu ne olacak?
Baya baya degisti ya , aynen takim fiyati..@010salih Hocam hayırlı olsun. Aracın duruşunu tamamen değiştiriyor. Halojen farda ki o boşluğu alıp yerine asi bakışlar katmış.
Fiyatı da uygun duruyor. Takım fiyatı değil mi 2000TL.
Amerikada arkadasim var onunla gorustum 1 ay sonra buraya gelcek , 150 lira gibi bi fiyat oynuyo arada montajla birlikte ki gumruge takilma riski var garanti yok vs vs..Can hocam önemli olan içindeki far ampulü. O ampul halojen olduğu sürece muayenede sorun olmaz. Aliexpresten alınırsa çok daha ucuza gelecektir
Simdilik benim icin goze batmiyo ama ilerleyen gunlerde bi gti panjur niye olmasin..Çok güzel olmuş, araç tamamen değişmiş.
Ufak bir tavsiyem, ön panjurun da değişmesi gerektiği. Highline panjurunun krom çıtası daha ortada ve kalın. Farın sinyal çizgisi ile bütünleşik duruyor ve birbirini tamamlıyor.