Burası Kıbrıs Değerli Yusuf Hocam@Mamber foruma hoş geldiniz. Bu araç nerede. Plaka da yazan firma türkiye de değil.?
Hocam hayırlı olsun. Fotoğraf isteriz tabikiİyi günler, bende halojen olan far takımımı ve aracımdaki ön tamponu değiştirerek tamamen GTI ayarına getirmeye çalıştım ve sanırım başarılı oldum. Sağolsun @silvershadow Murat hocamın desteğiyle bir takım sorunlarımıda hallettim onunda isteğiyle belki fikir oluşturur diye ürünü ve montajın sıkıntılarından bahsedeyim biraz. Ön tampon seti 1450tl + çift u led 2000tl tabiki pazarlığımızı yaptık ve 3000tlye ürünlerimi aldım. Montaj işlemide 400tl toplamda 3400tlye işlem tamam gibi gözüküyor. Fakat işe girince öyle olmadığını gördük araç comfortline olduğu için araçta zenon beyni yok ve bunun için zenon seti almanız gerekiyor buda 300tl civarında hesap 3700tl bu bütçe bu özellikler için değermi derseniz kesinlikle değer onu söylemeliyim [emoji4]
Peki şimdide sıkıntı kısmına geçelim. Montaj yapılalı 3 gün oldu ve sağ far arada bir buğulanıyor. Farda herhangi bir kırık çatlak yok aldığım yere sorduğumda farın slikonunun azlığından içeri hava girebiliceğini söyledi, slikonla sorunun çözülüceğini söyledi. Bu işlemi yaptırmış değilim daha ama sorun nedir ne değildir bilemiyorum belkide yeni olduğu içindir. ( Bilen biri yardım edebilirse çok yerinde olur [emoji4] )
Umarım yardımcı olabilmişimdir fotoğraf isterseniz atabilirim buğulu buğusuz [emoji4] hayırlı günler dilerim.
Harika olmuş ya [emoji4] buğu sürekli mi oluyor ? Benim farlar garantiden değiştiğinde bir gün buğu oldu ama bir daha tekrarlamadı. Bide park park sensörleri biraz değişik duruyor hocam. O neden ki.Buyrun hocam sırasıyla atıyım;İlk halimiz bilindiği üzere
Montaj sonrası hali
Bu gece görüntüsü
Buda buğulanmış hali hocam
@MSEÇok teşekkürler hocam [emoji4] Aracı aldığım ilk gün çekilmiş bi fotoğraf bu hocam ikinci günde buğu oldu ama bugün olmadı, neyden kaynaklandığını bilemiyorum
Hmm ben 3 sıra Led sanıyordum demek sis farı varmış@MSESanırım en alttaki yanmayan yeri soruyorsunuz hocam, o sis farı sis farları açık değildi fotoğraf çekilirken. İnşallah hocam [emoji4]