forzaGilles
Moderatör
- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
BMW 1 benzinli için TSI motordan 1-1,5 lt. fazla yakmasını beklemek hayal olur, 1 serisi benzinli tsi motordan rahat 2-2,5 lt. fazla yakacaktır,BMW 1.18i M Sport kayıt sırasında girdim. Temmuz teslim aracımı bekliyorum. Şu an 2022 Golf life aracım var. Dolar euro artsa bile aradaki makas yaklaşık aynı kalacağından zamları dert etmiyorum. BMW 1 serisinde her donanım opsiyonu mevcut. Distributor eklemiyor. Ben bmw'nin 1 serisinde bile gerekli kaliteyi özeni gösterdiğini düşünüyorum araçlarına. Ek olarak şu an BMW sıfır araç alımında ek masraflar çıkarmayan tek marka gibi. Bu sebeple bu markaya geçmeyi anlamlı buldum. Golf evet güzel bir araç çoğu araca fark atar ama beni şaşırtmayan yönleri yok değil. Daha sıfır araçta frende disklerden ses gelmesi, araç multimedya yazılımının yeni mezun olacak stajyere yazdırılmış hissi ve yavaşlığı.. 1 serisinde en azından bu tarz temel sorunların olmayacağını düşünüyorum. Yakıt olarak ise zaten sakin kullanan biriyim. varsın 1, 1.5 lt fazla yaksın. Zaten yılda 15 bini geçmeyen biriyim en aktif kullanımda.
Herşeye rağmen 1 serisi tasarım olarak gayet güzel bir araç. Hayırlı olsun.