Zam geldi hocamPetrolle çalısan araçlara zam yapacak kadar enayi degillerdir sanırım.
Golflerde yüzde 1 zam var.Zam yapmışlar sanırım
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...paign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269Araba galerisi ve ikinci elcilerin lale devri bitti. Kredilerde faiz yükselmesi, özellikle ticari kredilerin daralıp selektif olması vs bunun sebebi. Yoksa bayinin elinde zaten araba vardı. Kardeşime suv baktık Nisan Mayıs gibi. Tüm markaları gezdik. 2-3 ay yok çekti hepsi. Olan da hava parası istedi, biz de almadık. 1 haftadır hepsi arıyor mesaj çekiyor Whatsapp’ına story koyuyor. Şimdi seçip alacak birader, hem de indirimle.
Bu arada satılık 2018 Golf vardı burada ilanda. Ne oldu o araç acaba? Sıfırı kadar para istiyordu, sarı sitede sürekli ilan güncellemesi yapıyordu arkadaş. İlan yayından kalktı. İnşallah 1.450.000 veren müşteriye satmıştır.
Hadi inşallah. Seat güzel indirim yaptı. Skoda da yaptı gibi ama bayiden fiyat alınınca anlaşılır. Darısı VW tüm modellerine.Bugün itibari ile indirim bekleniyormuş arkadaşlar..
Tiguan doğru, bayiden bayide ufak fiyatlar oynuyor. Diğer modelleri bilmiyorum ama doğrudur.Ekli dosyayı görüntüle 70724
Elime böyle bir görsel geçti. Doğruluğunu bilmiyorum. Golf için bugun teklif alan oldu mu?
Piyasa şenleniyor
Golfte indirim yok site fiyat listesi verildi.Ekli dosyayı görüntüle 70724
Elime böyle bir görsel geçti. Doğruluğunu bilmiyorum. Golf için bugun teklif alan oldu mu?