Sıfır Araç Teslimat Süreleri

31 temmuzda bitirdik işi Allahtan. Alan almayan herkese hayırlı olsun.
İlk önce hayırlı olsun..

Affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum.. Aylarca araç alabilmek için isim yazdırmadığım yer kalmadı savcı bir arkadaş araya girdi benim tanığım var dedi güya birinci sıradan isimim yazıldı. Ne arayan var ne soran sonunda 2 el aldım geçtim. Sorum şu adını yazdırmayı başarıp aracı almayı başaran arkadaşlar bunu nasıl yaptıklarını anlatırsa memnum olurum.. Aynı sorunu 2016 yılında yaşadım. Sinirlendim haftalarca uğraştan sonra gittim Nissan aldım geçtim gene aynı durum oldu ama inat ettiğim için ikinci el sıfır gibi olandan aldım.. Arkadaşlar sizin yönteminiz nedir lütfen açıklarımsınız.. Sakın yanlış anlamayın. Tekrar hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..

İlk önce hayırlı olsun..

Affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum.. Aylarca araç alabilmek için isim yazdırmadığım yer kalmadı savcı bir arkadaş araya girdi benim tanığım var dedi güya birinci sıradan isimim yazıldı. Ne arayan var ne soran sonunda 2 el aldım geçtim. Sorum şu adını yazdırmayı başarıp aracı almayı başaran arkadaşlar bunu nasıl yaptıklarını anlatırsa memnum olurum.. Aynı sorunu 2016 yılında yaşadım. Sinirlendim haftalarca uğraştan sonra gittim Nissan aldım geçtim gene aynı durum oldu ama inat ettiğim için ikinci el sıfır gibi olandan aldım.. Arkadaşlar sizin yönteminiz nedir lütfen açıklarımsınız.. Sakın yanlış anlamayın. Tekrar hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..
Allah herkese nasip etsin. Kazasız belasız inşallah.
Ben geçen sene yazılmıştım.
Biraz zor oldu ama kovalamak bunaltmak lazım. İçerde adam olmadan vermiyorlar usta. Satışçılar kendilerine alıyor. Müşteriye kalmıyor. Tanıdık harici satış çok zor.

Patron bayilerinden yakın zamanda arac alan varmı liste fiyatından diyorlar adanada ne kadar dogru bilemiyorum başka illerde varmı böyle şeyler

İlk önce hayırlı olsun..

Patron bayilerinden yakın zamanda arac alan varmı liste fiyatından diyorlar adanada ne kadar dogru bilemiyorum başka illerde varmı böyle şeyler
31 Temmuz 2023 Pazartesi günü Avek Tekstilkent'i aradım.
Ellerinde araç olup olmadığını sordum. 1 adet 1.5 Style paket, 1 adet de 1.5 R line paket olduğu bilgisini paylaştılar.
Ardından Doğuş Oto Maslak'ı aradım. Ellerinde 1 adet 1.5 Style paket araç bulunduğunu söylediler. Renk siyah olunca vazgeçtim.
Akabinde Avek Tekstilkent'i tekrar aradım ve aracı satın almak istediğimi söyledim.
Ödemeyi bugün ve peşin yapmak şartıyla aracı satabileceklerini, ek bir ücret taleplerinin bulunmadığını ancak kasko ve sigortayı onlardan yapma şartı olduğunu söylediler.
Ödemeyi yaptım, aracımın trafik tescil işlemleri cuma günü itibariyle son buldu ve pazartesi günü aracımı teslim aldım.
Facebook'ta Golf 8 klüpleri var. Onlardan birinde kardeşim görüp beni uyarmıştı. Herhangi bir torpilim, tanıdığım mevcut değildir. Ben de 1 yıldır araç almaya çalışanlardanım. Umarım sizlerin de şansı yaver gider.

sözlü olarak "sizi sıraya yazdık" diyenlere itibar etmeyin çünkü yazmıyorlar. satamazlarsa en son sizi ararlar.
kopara atarsanız sıraya girersiniz.

biz de bu süreçlerden geçtik oldukça stresliydi. bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum.

Antalya Başaran Otomotiv şuanda liste fiyatından satış yapıyor bildiğim kadariyla ellerinde taigo,t-cross,polo araçlar var(satmadılarsa). golf impression gelecek ay ellerinde olurmuş.
Ancak;
Bayii bulunduğu şehir dışına araç vermek istemez çünkü arabayı sattıktan sonra servis hizmetini de vermek ister.
nakit fiyatla araç alacak olan arkadaşlara satış temsilcisi ile aralarında köprü olup almalarını sağlamaya çalışırım. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

bu durum sadece biniciler için. al-satçılar yaklaşmasın. onlar yüzünden bu durumdayız.

31 Temmuz 2023 Pazartesi günü Avek Tekstilkent'i aradım.
Ellerinde araç olup olmadığını sordum. 1 adet 1.5 Style paket, 1 adet de 1.5 R line paket olduğu bilgisini paylaştılar.
Ardından Doğuş Oto Maslak'ı aradım. Ellerinde 1 adet 1.5 Style paket araç bulunduğunu söylediler. Renk siyah olunca vazgeçtim.
Akabinde Avek Tekstilkent'i tekrar aradım ve aracı satın almak istediğimi söyledim.
Ödemeyi bugün ve peşin yapmak şartıyla aracı satabileceklerini, ek bir ücret taleplerinin bulunmadığını ancak kasko ve sigortayı onlardan yapma şartı olduğunu söylediler.
Ödemeyi yaptım, aracımın trafik tescil işlemleri cuma günü itibariyle son buldu ve pazartesi günü aracımı teslim aldım.
Facebook'ta Golf 8 klüpleri var. Onlardan birinde kardeşim görüp beni uyarmıştı. Herhangi bir torpilim, tanıdığım mevcut değildir. Ben de 1 yıldır araç almaya çalışanlardanım. Umarım sizlerin de şansı yaver gider.
Merhabalar ilk önce aracınız hayırlı olsun.. Bilgilendirme içinde teşekkürler..
2016 yılında sadece Ankara içinde araç araştırmıştım ve bulamamıştım aylarca ısrar edip kaparo da çok fazla vermeyi teklif etmiştim gene olmamıştı. Bu sefer yaşadığım bölgede arabasız hareket etme şansım olmadığı için 2 aylık bir deneme zamanım vardı. Bu sefer bütün Türkiye için bir bayi listesi çıkartıp tek tek aradım rica ettim. Gene sonuç alamayınca mecburen Al Sat yapan birinden almak zorunda kaldım. Şuan anladığım kadarıyla yasada belli düzeltmeler yapıldığı için Al Sat yapan arkadaşlardan biraz olsun kurtulduk gibi böyle olunca araba bulmak bir nebze olsun rahatladı sanırım. Etrafımda bir çok kişiden artık ufak ufak araba bulabildiklerini duymaya başladım. Bana gene nasip olmadı Allah nasip ederse ömrüm yeterse :) bir gün sıfır arabayı bayiden almayı başarmayı planlıyorum. :) Size de tekrar hayırlı olsun diliyorum..

sözlü olarak "sizi sıraya yazdık" diyenlere itibar etmeyin çünkü yazmıyorlar. satamazlarsa en son sizi ararlar.
kopara atarsanız sıraya girersiniz.

biz de bu süreçlerden geçtik oldukça stresliydi. bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum.

Antalya Başaran Otomotiv şuanda liste fiyatından satış yapıyor bildiğim kadariyla ellerinde taigo,t-cross,polo araçlar var(satmadılarsa). golf impression gelecek ay ellerinde olurmuş.
Ancak;
Bayii bulunduğu şehir dışına araç vermek istemez çünkü arabayı sattıktan sonra servis hizmetini de vermek ister.
nakit fiyatla araç alacak olan arkadaşlara satış temsilcisi ile aralarında köprü olup almalarını sağlamaya çalışırım. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

bu durum sadece biniciler için. al-satçılar yaklaşmasın. onlar yüzünden bu durumdayız.
Aracımı Ankara'da bir Al-Satçıdan aldım meslek olarak üs düzey bir konumda bir kamu çalışanı tam olarak söylemeyim. Aracı Doğuştan alıp gene 1km alta bulunan Skoda Bayisine indirilmiş aracı burada saklıyorlardı. Araca bakamaya gittiğimde birden fazla poşetli araç gördüm bunlar kimin dediğimde bunlar sahipleri belli teslim edilecek dediler tabi yemedim ama yapacak bir şey yok. Sonrasında bir akrabamla beraber notere geçip işlemleri yaptıktan sonra bankaya geçtik o sırada akrabamı arabanın yanına gönderdim ne olur ne olmaz diye Al- Satçı arkadaşın akrabasıda ayrıldı. Direk bayii geçip sahipleri hazır denen araçlardan birisi için hemen anlaşma yapıp yenisini alıp bağlamışlar. Yani bu al-satçılara Allah fırsat vermesin.. Diyorum.. başkada bir şey demiyorum. :mad:

Bugün şöyle bir mesaj geldi eskihisar ankara' dan ilgilenen varsa;

Ekli dosyalar

• image0.jpeg
    image0.jpeg
    98.3 KB · Görüntüleme: 54
Sıfır araç takip uygulaması çok sağlıklı çalışmıyor sanki benim araç için ST bu ayın 24. Gibi Türkiye’ye girmesi bekleniyor diyor ama uygulamada hala üretim aşamasında gözüküyor 1 aydır.

4 agustosta vosmerden arandim. 7 sinde kaporami yatirdim. Sipariş numarami verdiler. Arac hala üretim aşamasında görunuyor. Bu sürec ne kadar surer acaba. Bilgisi olan dostlar yardimci olursa sevinirim. Bu arada arabami da sattım.

Bende aynı şekilde bekliyorum hala üretimde gözüküyor ama sanırım üretim bandından çıkınca bile üretimde yazıyor limana sevk edilene kadar fabrika alanında beklediği için. Limana sevk edilecek sonra gemi bekleyecek vs benim artık ne sabrım ne heyecanım kaldı siparişi iptal etmek üzereyim.

4 agustosta vosmerden arandim. 7 sinde kaporami yatirdim. Sipariş numarami verdiler. Arac hala üretim aşamasında görunuyor. Bu sürec ne kadar surer acaba. Bilgisi olan dostlar yardimci olursa sevinirim. Bu arada arabami da sattım.
Normal şartlarda 1 ay

7 agustosta yatirdigim kapora holf impression icin bugün gemi üzerinde yazisi cikti. Uretim asamasindan sonra. Umarim 15 güne kadar gelir arac. Darisi tüm arac Bekleyenlerin başina dostlar..

Antalya bayii de beyaz renk Golf Impression var, ilgilenen olursa ST'nin numarasını atabilirim.

Geri
Üst Alt