Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Uygulamada gümrükten çekildi yazdı benim de. Herhalde sabitlendi fiyat
Siz fatura kestirmeden fiyat sabitlenmez, örneğin ir kaç gün sonra agustos ayına girdiğimizde, wv bir fiyat güncellemesi yaparsa siz de hala ödemenizi yapıp faturanızı kestirmediydeniz yeni fiyattan ödenek zorunda kalırsınız. Yanlışım varsa bilgisi olan arkadaşlar düzeltsin ama ben alırken bu şekilde oldu..

Siz fatura kestirmeden fiyat sabitlenmez, örneğin ir kaç gün sonra agustos ayına girdiğimizde, wv bir fiyat güncellemesi yaparsa siz de hala ödemenizi yapıp faturanızı kestirmediydeniz yeni fiyattan ödenek zorunda kalırsınız. Yanlışım varsa bilgisi olan arkadaşlar düzeltsin ama ben alırken bu şekilde oldu..
Gümrükten çekildi dmrek nedemek tekrwr soralım

Evet bilen arkadaşlar söylerse rahatlamış oluruz

BENCE yakın zamanda ücreti ödenip. Fatura kesicekleri günü kısa tutup acilen olaya nokta koyulması gerektiğini ayıktırıyor😁😁

Gümrükten çekildi demek aracın gümrük işlemlerinin tamamlandığı anlamına geliyor. Bu safhadan sonra araç bayiye fatura edilir ve daha sonra size fatura edilir. Fiyatınız bildiğim kadarıyla sabitlenmiştir (Emin değilim) ama siz yine de faturayı hızlı bir şekilde kestirmeye bakın

Hocam az önce fiyatlara yine zam geldi (2 agustos).. Siz ne yaptınız acaba faturayı kestirdiniz mi?

Çok teşekkürler. Evet tamamını yaptım. Ağustos ayı tescilinden dolayı ek mtv ler nasıl olcak bakalım görücez :)

Mtv son 6 ay olduğundan bir normal MTV(Bunu aldığınız yer ödeyecek) ve bir de EK MTV ödenecek.

Geri
Üst Alt