Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Yasa çıkmış olması hiç bir şey fark etmiyor. İş yerinde bir arkadaş Egea Cross aldı. Araba yok demişler sonra takas aracın var mı demişler var demiş. Bir gün sonra olmayan araç var gel demişler. Aracının piyasa değeri 400.000 aracını 300.000 saymışlar yer Ankara fiyat bayi bitmedi seramik kaplama yok cam filmi adı altında 50.000 de ekstra almışlar. Olay dün yaşandı hiç kimsenin bir şeyleri umursadığı yok. Araç daha teslim edilmemiş haber bekliyor üstelik aracınıda elinden almışlar.

Yasa çıkmış olması hiç bir şey fark etmiyor. İş yerinde bir arkadaş Egea Cross aldı. Araba yok demişler sonra takas aracın var mı demişler var demiş. Bir gün sonra olmayan araç var gel demişler. Aracının piyasa değeri 400.000 aracını 300.000 saymışlar yer Ankara fiyat bayi bitmedi seramik kaplama yok cam filmi adı altında 50.000 de ekstra almışlar. Olay dün yaşandı hiç kimsenin bir şeyleri umursadığı yok. Araç daha teslim edilmemiş haber bekliyor üstelik aracınıda elinden almışlar.
Hocam durumu normalleştirmemek lazım biliyorum ama. Şimdi bu arkadaşınız aldığı aracı anında 150bin TL karla satabilir mi? Evet satabilir. Bayiler de kendi sakalına bakıyor. Sonuçta arkadaşınız zorla sıfır araba almıyor. O da bu işten kar ettiğini düşünürek alıyor. Aracı almayıp şikayetçi olabilirdi ama o zaman da sıfır araba alamazdı :) yani alabçn razı satan razı :)

Hocam durumu normalleştirmemek lazım biliyorum ama. Şimdi bu arkadaşınız aldığı aracı anında 150bin TL karla satabilir mi? Evet satabilir. Bayiler de kendi sakalına bakıyor. Sonuçta arkadaşınız zorla sıfır araba almıyor. O da bu işten kar ettiğini düşünürek alıyor. Aracı almayıp şikayetçi olabilirdi ama o zaman da sıfır araba alamazdı :) yani alabçn razı satan razı :)
Haklısınız mantık doğru bir çok insanda bu şekilde düşünüyor ama keşke olmasa gerçekten ihtiyaç sahibi birisi araba almak istediğinde fazla para vermek zorunda kalıyor. Ülkemizde ne araba alabiliyor gençlerimiz ne ev bu böyle devam etmesi ülkemiz açısından çok kötü sonuçlar doğuracaktır. Kuralsızlık ülkeyi sürekli kaosa sürüklüyor.
Biri yer biri bakar, kıyamet ondan kopar :):)

Bu konuda anlamadığım noktalar var. Araç satıyorum. 2022 Golf life 16.000km araç tertemiz sıfır ayarında üzerinde Valencia jant llumar film stek ppf katlanır ayna led panjur var. Buna rağmen 1.350.000 fiyata arayan yok. Sıfırı zaten bu fiyata geldi aracın + üzerinde kaç bin TL'lik ekstra var. Ama sorsanız aylardır golf bekliyor millet ve kendi aracını ucuza vermeye bayiye para bayılmaya razı oluyor. bu işte bir gariplik var. İnsanlarda bazı şeyler takıntı hale geliyor. Ne iyi ne kötü ne karlı düşünmeden kim neye yönelirse o yönde ısrar ediyor.

Bu konuda anlamadığım noktalar var. Araç satıyorum. 2022 Golf life 16.000km araç tertemiz sıfır ayarında üzerinde Valencia jant llumar film stek ppf katlanır ayna led panjur var. Buna rağmen 1.350.000 fiyata arayan yok. Sıfırı zaten bu fiyata geldi aracın + üzerinde kaç bin TL'lik ekstra var. Ama sorsanız aylardır golf bekliyor millet ve kendi aracını ucuza vermeye bayiye para bayılmaya razı oluyor. bu işte bir gariplik var. İnsanlarda bazı şeyler takıntı hale geliyor. Ne iyi ne kötü ne karlı düşünmeden kim neye yönelirse o yönde ısrar ediyor.
Bayide 1.0 style 1700civarı :)

Piyasadaki fiyatlar kredi olmadığından dolayı düşmeye başladı. Fakat golf için aşırı bir değer kaybı var. Örnek vereyim 2 ay önce life paket 2022 model hatasız sayılabilecek cam tavanlı aracımı1285 e aldım o dönem hondam 960 civarıydı bugün hondam 1120 civarı golf ise 1350 ye bile alıcı bulmuyor. Kendimi dolandırılmış gibi hissediyorum çok moralim bozuluyor.

Arkadaş yaklaşık 2 ay önce t-roc için bayi ile görüştü aracı bugün geldi teslim aldı. 2 aydan fazla bekleyen var mı acaba merak ettim?

Ekli dosyalar

• af74c9e0-6eaf-4f40-b54b-6eac539d62a9.jpeg
    af74c9e0-6eaf-4f40-b54b-6eac539d62a9.jpeg
    208.5 KB · Görüntüleme: 36
Bayilerde; t-roc, t-cros, taigo var zaten. Bugün 4 tır araba geldiğini öğrendim ankarada. Avrupada beş para etmeyen tutulmayan araçları yükle TR ye. Yersen. Yoksa buna mecbur bırakılıyor insanlar.

Selamlar 2 hafta önce poloya yazıldım satış temsilcisi 3 ay içerisinde bizi arayacaklarını söyledi daha önce hiç sıfır araba tecrübem olmadığı için soruyorum bizi aradıklarında direk gidip aracı alabilecekmiyiz süreç nasıl işliyor anlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar Uzay Oto da Taigo Tcross Ve tRoc bol miktarda var di bugün. Bir arkadaşıma aldık liste fiyatı altindan. İsteyen bekleyen varsa bilgi amaçlıdır. Golf life style yine yok. Polo yok.

Geri
Üst Alt